3D-kamera – Panasonic Lumix ZS 2017

Med en vikt på endast 7 uns, är Panasonic Lumix ZS30 en kompakt skönhet som kan ta några extra skott. Som en 3D digital kamera, det var den bästa enda objektivenheten vi kunde hitta när man jämför alla relevanta specifikationer. Särskilt när du kastar i NFC, Wi-Fi och GPS-kompatibilitet, vinner denna kamera behändigt mitt godkännande.

Bildkvalitet

Vid 18 megapixlar, har denna kamera en bättre upplösning än nästan alla av de modeller vi granskat. Dess största bländare är en respektabel F3.3 i vidvinkelbilder och F6.4 i 20x optisk zoom telefotobilder. Dess zoom har motsvarande 24-480 mm. Dess känslighet ISO 6400 är stor; utöver denna nivå, de flesta kameror tenderar att brytas ned i bildkvalitet i alla fall. Och maximal sin slutarhastighet 1/2000 av en andra hjälp för att fånga de rena, skarpa bilder som gör den bästa råvaran för 3D-bilder.

Den ZS30 är funktionell på ett sätt de flesta kameror bara kan drömma om. Med Wi-Fi, GPS och NFC kompatibilitet, kommer du att kunna märka den plats där bilderna skjuts, samt skicka dem direkt till din smartphone eller surfplatta för uppladdning. Batteriet är bra för cirka 300 bilder. Den har en pekskärm, men behåller många av sina funktionsknappar för dem som föredrar att hålla sig till det välbekanta. Vi önskar att vi kunde gå igenom alla undermenyer med pekskärmen ensam, men det verkar riktningspilen och OK fortfarande krävs i vissa.

Använda Wi-Fi eller NFC på den här kameran, kan du koppla ihop den med en smartphone eller surfplatta, som du sedan kan använda som en fjärrkontroll för avlägsen fotografering.

Medan ZS30 saknar en strand / snö läget, har det alla andra förväljer man kan förvänta sig på en resa zoom. Du hittar 3D under scenläge på ratten. Menyn på skärmen ger full manuell kontroll över exponeringarna, vilket är ovanligt. Det ger också Intelligent Auto, Program, manuell, slutar och bländarprioritet, och Panorama lägen. Det finns också en HDR-läge för att kombinera flera bilder och hålla delar med det bästa detalj och kontrast, samt ersättning +/- 2 EV exponering.

Kameran levereras med standard ett års garanti mot defekter. Om du behöver hjälp med felsökning kameran eller lära sig att använda det, det finns tips på Panasonic hemsida, eller så kan du nå kundsupport via chatt, telefon eller e-post.

Funktionalitet

Vi gillade denna kompakta zoom kamera ganska lite. Det var den bästa 3D-kamera som vi kunde hitta som inte har dubbla linser. Om du har andra användningsområden för din kamera, men också vill att det ska kunna ta bra 3D-bilder att visa upp, kan detta vara den bästa kompromissen du hittar.

Funktioner

Hjälp och support

Sammanfattning