3D-tv glasögon – Samsung SSG-2100AB

Samsung, en av de högsta ledarna i 3D-teknik boom, har två olika typer av 3D-glasögon, det uppladdningsbara Samsung SSG-2200AR och extremt lätta Samsung SSG-2100AB. Den senare var den första par 3D-glasögon släpptes av Samsung att korrelera med sin 3D-TV och 3D Blu-ray-spelare. Det är också den typ av glas som ingår i den ständigt populära Samsung 3D startpaket. SSG-2100AB 3D-glasögon är bekvämt utformad för att passa lätt över glasögon och kan justeras för att passa de flesta användare. Även om de inte är laddningsbara som de SSG-2200AR 3D-glasögon, tror vi det är tillräckligt bra för att hålla en plats i våra tio bästa produkter.

Sammanfattning

Aktiv slutare teknik är komplicerat, men i stort sett slutaren utrustad i varje lins ned snabbt, osynligt för det mänskliga ögat, på ett alternerande sätt. Varje gång slutaren stängs det har tagit order från IR-sändaren är inbyggd i motsvarande Samsung 3D-TV. Denna synkronisering mellan TV: n och 3D-glasögonen, tillsammans med de snabbt stänga fönsterluckor, är det som skapar 3D-bilden. Om du går ut ur räckhåll för IR-sändaren eller om den detekterar glasögonen inte används, kommer slutarglasögonen stänga automatiskt. Denna energisparfunktion bevarar 50 timmars batteritid approximeras av tillverkaren. När batteriet används, måste du ersätta det med ett mynt-typ batteri. Vissa användare ser denna ständiga behov av att byta ut batteriet ett besvär, men batteribyte innebär omedelbar tillfredsställelse. Om du tittar på “Monsters vs Aliens” i 3D och batteriet tar slut, är allt du behöver för att göra en paus i filmen, pop i ett nytt batteri och fortsätta titta. Med laddningsbara glasögon, skulle du behöva vänta minst två timmar innan batteriet helt ladda för att börja titta på filmen igen. Om ditt behov av omedelbar tillfredsställelse uppväger kostnaden för att spendera ett par dollar varje månad, sedan Samsung SSG-2100AB 3D-glasögon är det perfekta tillbehöret.

De lättaste 3D-glasögonen på marknaden på 1,3 uns, har de också beskrivits som “tunn” vid vissa nuvarande ägarna. En mjuk väska tillhandahålls, men du måste se till att hålla dem på en säker plats. Dessa fjäderlätt glasögon kan behöva lite extra omsorg, men den lätta komfort är värt någon liten ansträngning du kommer att göra för att hålla din investering säker från skada.

Sidopanelema närmast dina ögon är tjock för att blockera ut extra ljus och då de avsmalnar ut till en tunn arm mot hörluren, inte olikt en vanlig par solglasögon. På toppen av den tjockaste delen av glasen, hittar du på och strömbrytaren som har en LED-indikator ljus för att säkerställa lämplig avstängning.

Jag är en energimedveten gäng, och vi var särskilt besviken över att Samsung SSG-2100AB 3D-glasögon inte är uppladdningsbara. Med detta sagt, tror vi dessa shutter glasögon är ganska bra, oavsett. Komfort är det bästa som talar för dem; Vi älskar att de bekvämt passar över glasögon och att de är så lätta.