accepterar kreditkort på nätet – amasonbetalningar, 2017

Amazon Payments är en produkt utvecklad av Amazon.com som tillåter dig att acceptera kreditkort på nätet. Den har en enda schablonbelopp, inga avgifter och en snabb installation process. Av dessa skäl, amasonbetalningar emot våra Top Ten omdömen Silver Award.

Avgifter och prissättning

Detta online processor fungerar genom att du kan bädda in en Amazon kassan knapp på din webbplats. Kunderna kan sedan logga in och kassan genom Amazon.com. Om du vill kan du använda en annan shopping plattform. Amazon listar kompatibla plattformar på sin webbplats, men du kan bli skyldig att betala för ett abonnemang med dessa tjänster. Om du har webbplatsutveckling expertis, kan du använda Amazons API för att anpassa kundens kassan erfarenhet.

Amazon Betalning har en enkel, schablonbelopp som tillämpas på alla transaktioner oavsett vilken typ av kort som används. Debet, kredit, belöningar, företag och internationella kort är alla bearbetas med en 2,90 procent ränta. Denna hastighet är ungefär genomsnittet för online-processorer vi granskat, men schablonbelopp gör förse dig med en tillförlitlig uppskattning av vad du kan förvänta dig att betala, eftersom du betalar 2,90 procent av varje transaktion till processorn.

En nackdel med Amazon Payments är per transaktionsavgift på $ 0,30 som det tar för varje försäljning du gör. Denna avgift är om genomsnittet för processorerna vi granskat som använde schablon prismodell, men om ditt företag gör många mindre transaktioner, kan detta vara en nackdel eftersom per transaktion avgifter lägga upp snabbt när biljetterna är små. Om du är verksamhet är låg volym / hög biljett storlek, kan per transaktion avgifter inte vara så mycket av en faktor.

Amazon Payments kräver inga månatliga eller extra avgifter. Du behöver inte ha en månatlig minsta du måste uppfylla. Du får inte ett enskilt konto med Amazon Payments; istället, du är en sub-merchant enligt Amazon Betalningar huvud konto, vilket kan vara fördelaktigt eftersom du inte behöver oroa sig för PCI-efterlevnad.

Med den mest grundläggande genomförandet kan dina kunder logga in med sin Amazon konto och kassan erfarenhet drivs av Amazons mjukvara. På grund av detta, behöver du inte oroa dig för en betalning gateway och någon installation eller månadsavgifter. Om du vill ha en annan metod för genomförande, ger Amazon en förteckning över tredje parter som kan hjälpa dig att skapa en mer robust webbplats, men tänk på att många av dessa har extra kostnader i samband med dem.

Inställning och service

Amazon Payments fick en maximal kvalitet på vår öppenhet och konsekvens poäng. Den ger detaljerad information om prissättning, avgifter och villkor på sin webbplats. Uppgifterna bekräftades när vi nått ut till kundtjänst.

En lätt ansökningsprocessen är viktig när man väljer processor som gör att du kan acceptera kreditkort på nätet. Amazon Payments har ett enkelt program process som kan fyllas i online och kräver inte mycket i vägen för personlig information. Du antingen måste lämna din SSN eller EIN om ditt företag är registrerat.

Ditt konto kan ställas in på så lite som två dagar. Snabb installation är viktig så att ditt företag kan börja ta emot kort så snart som möjligt. Var medveten om att denna inställning tiden hänvisar till den mest grundläggande implementeringen. Om du använder en tredje part för att integrera med Amazon Payments, kan det ta längre tid att ställa upp. Amasonbetalningar snabbt rensar ditt konto, deponera dina pengar så snart som nästa dag om du ställer in dagliga överföringar från ditt betalkonto.

Om du väljer att använda Amazon Payments som ditt kreditkort online processor, behöver du inte att teckna ett långsiktigt avtal. Detta är viktigt och kan ditt företag att behålla sin flexibilitet. Avsaknaden av ett avtal innebär också att det inte finns några uppsägning avgifter.

Alla online processorer vi granskat graderades på deras kundtjänst. Amazon Payments fick vår maximal poäng. När våra granskare kontaktade dem, försäljare förutsatt användbar information, svarade snabbt och följas upp när vi hade ytterligare frågor.

Liksom många företag som använder en master konto, inte Amazon Payments inte erbjuder en dedikerad konto rep, 24/7 telefonsupport eller chatt. E-post är det bästa sättet att få kundsupport, men det finns en detaljerad nätet kunskapsbas, som innehåller tips om hur man bäst genomför amasonbetalningar på din webbplats.

Kundsupport

Amazon Payments kan du accepterar kreditkort på nätet genom att använda Amazon.com s kassan programvara. Den har en enda schablonbelopp för alla kort, även om det tar ut en per-transaktionsavgift som kan göra det mindre idealisk för företag som har en stor mängd transaktioner låg kostnad. Snabb ställtider och kvalitet kundservice bidra till att göra Amazon Payments en värdig val för din online bearbetning.

Sammanfattning