accepterar kreditkort på nätet – Chase Paymentech 2017

Chase Paymentech är bearbetning armen av Chase Bank kreditkort och är en av landets största kreditkorts processorer. Det är en direkt processor, och förutom att ge dig möjligheten att acceptera kreditkort på nätet, kan det ge dig ett komplett utbud av affärs bank- och finansiella tjänster.

Sammanfattning

I vår granskning, placerade vi ett högt värde på öppenhet och konsekvens. Chase inlägg lite information om sin prissättning och avgifter på sin webbplats, men det är inte komplett och det omfattar inte information om sina tjänstevillkor. Våra testare fick olika offerter när de kallade för prisuppgift.

Chase Paymentech s priser är på högre slutet, men beroende på den genomsnittliga månatliga försäljningsvolymen och genomsnittliga biljettpriset storlek, bland andra faktorer, kan du få bättre priser än de priser som anges på webbplatsen när du ringer för att tala med en säljare. När du har arbetat med Chase ett år att acceptera kreditkort, kan du begära en pris översyn, som kan vara till hjälp om ditt företag har vuxit eller om du accepterar en få en högre volym av kreditkortsbetalningar på nätet än du väntat när du registrerat dig för tjänsten.

Du kan förvänta dig ett urval av avgifter från Chase Paymentech. Månadsavgiften är lägre än genomsnittet, och månads gateway avgiften är genomsnittet för processorer som inte klumpar ihop denna avgift in med månadsavgiften. Det är den enda processor som tar ut en startavgift och en av de få som tar ut en gateway setup avgift, vilket gör det lite dyrare förskott än sina konkurrenter. Men det inte ut en årlig avgift PCI-efterlevnad eller månads PCI överträdelser avgift.

Det är ganska lätt att ansöka om ett konto som gör att du kan acceptera kreditkort på nätet med Chase Paymentech, men det tar tre till fyra dagar för att godkänna din ansökan och konfigurera ditt konto, vilket är längre än de två-dagars genomsnitt av de flesta av processorerna vi ses. Det kräver inte en lång kontrakt och kan förse dig med tjänsten på en månad till månad, och som sådan, det finns ingen avgift förtida uppsägning.

Chase Paymentech ger bra kundsupport, med representanter som är snabb att reagera och dela sina kunskaper om kreditkort bearbetning med dig. Det ger dig en dedikerad konto rep att arbeta med, 24/7 kundservice och en mängd information online, vilket inkluderar video tutorials, artiklar, white papers och frågor. Det erbjuder inte chatt på sin webbplats.

Chase Paymentech är en fast tjänst som kan hjälpa dig att ta emot betalningar på nätet. Det är dyrare än många av sina konkurrenter, avgifter setup avgifter och tar längre tid än genomsnittet att ställa in ditt konto. Det tar inte ut några PCI relaterade avgifter och erbjuder god kundservice, med 24/7 tillgång och en särskild konto rep.