affärs fax – GoldFax 2017

GoldFax är en värd faxserver med verktyg för att göra skicka och ta emot fax en mycket smidigare och mindre frustrerande process. GoldFax integreras med ditt e-postprogram, webbläsare, skrivbordsprogram och Microsoft Office-program, så att du kan skicka och ta emot fax utan att göra med frustration upptagen signaler och stora faxmaskiner. Denna faxa lösning är mer grundläggande än andra tjänster och saknas många av de avancerade funktioner som du hittar i liknande tillämpningar, såsom avgiftsfria och lokala faxnummer, tillsammans med en handfull säkerhetsalternativ.

Sammanfattning

Eftersom denna verksamhet fax integrerar väl med många olika applikationer, kan du dra nytta av välkända funktioner och ett enkelt gränssnitt. Du kan bifoga flera dokument till en sändning och sända faxet till flera mottagare. Du kan vidarebefordra alla fax, och om ett fax inte skicka, kommer GoldFax automatiskt ett nytt försök överföringen flera gånger.

Detta värd fax server kan du skicka anpassade försättsblad med alla dina fax, och du kan skapa listor och grupper speciellt för alla dina faxning kontakter. Du kan också skicka fax internationellt om du önskar. Men vi kunde inte framgångsrikt använder ett avgiftsfritt eller lokala faxnummer med den här tjänsten.

GoldFax har en enastående arkivering verktyg som hjälper dig att hantera och organisera alla dina sändningar. Med detta fax lösningens arkiveringsalternativ, kan du hålla alla fax under en längre tid och alla lagras i en säker databas.

Du kan också skapa anpassade rapporter för att underlätta organisationen och förvaltningen av dina sändningar. Du kan skapa rapporter baserade på tid eller användare. Alla rapporter ger en bild av faxet, datum och tid det skickades till den tid det tog att skicka, antalet sidor och mottagarens information.

Den administrativa instrumentpanelen ger inte bara stöd för spårning och rapportering sändningar, men det har också ett säkert gränssnitt. I den administrativa kontrollpanelen, kan du lägga till användare och ge dem auktoriserade funktioner. Du kan hantera alla funktioner och verktyg, och även skapa grupper av användare.

Det finns flera säkerhetsfunktioner som finns med den här tjänsten, de är dock ganska grundläggande. Alla överföringar krypteras och skickas direkt till mottagarens e-postbrevlåda, förebygga oönskade ögon från att titta på konfidentiell information. Det finns också lösenordsskydd införts. Men skulle vi ha velat se fler krypteringsmetoder tillgängliga för användarna att välja mellan, såsom ett virtuellt privat nätverk.

GoldFax ger telefon, e-post och chatt support. Men när vi skickade kundtjänst ett mail, vi aldrig fått något svar. När vi använde chatt stöd, riktade de oss till säljteamet, som också återvände aldrig några meddelanden. GoldFax inte erbjuder magra frågor och ytterligare några onlinefunktioner, inklusive demonstrationer och datablad, men inga resurser på nätet för att hjälpa dig om problem eller funderingar uppstår.

GoldFax har mycket att erbjuda dig, inklusive starka skicka funktioner och anpassningsbara funktioner såsom kontaktlistor och anpassade försättsblad. Arkivering och spårningsverktyg är enastående inslag i detta företag fax service, som har många anpassningsbara verktyg. Vi är besvikna med GoldFax stöd och frustrerad över att vi aldrig fått ett svar på våra frågor. Om du letar efter en enkel fax lösning, men hjälper GoldFax enkelt skicka och ta emot hundratals sändningar regelbundet, och dess anpassningsfunktioner kommer att bidra till ditt företags specifika behov.