affärs fax – Retarus 2017

Retarus hjälper dig att förbättra effektiviteten i alla arbetsplatser. Detta företag fax tjänsten kan du skicka och ta emot ett stort antal fax varje månad via en Internet-anslutning. Du behöver inte oroa dig för misslyckade sändningar, säkerhet eller spåra tidigare sändningar. Retarus ger utmärkt skicka och ta emot funktioner, tillsammans med en handfull ytterligare verktyg som bidrar till att förbättra processen. Det finns också spårning och rapporteringsverktyg, tillsammans med säkerhetsåtgärder införts för att skydda alla data. Trots Retarus har gott om proffs, finns det fortfarande några nackdelar att denna verksamhet fax service vi vill se bättre.

Sammanfattning

Retarus integreras med de flesta e-postprogram och erbjuder samma funktioner som du hittar i ditt e-postprogram. Du kan vidarebefordra fax och bifoga flera dokument för överföring. Du kan också skicka fax till mer än en individ, som är en idealisk funktion om flera personer är i behov av samma dokument.

Retarus kan du också skicka de flesta filtyper och ger dig möjlighet att skapa försättsblad för fax du skickar. Detta värd fax server ger internationella faxmöjligheter, och de lokala och avgiftsfria faxnummer finns.

Detta fax lösning ger också en handfull unika funktioner som förbättrar din online faxning. Det är en kommentar funktion som tillåter dig att göra anteckningar och ge feedback på alla fax som du tar emot. Det finns också online backup och arkivering för alla dina sändningar. Detta verktyg är särskilt värdefullt för spårning och rapportering tidigare överföringar. Arkiv alla dina fax är tillgänglig för den tid som du är en Retarus kund.

En av de enastående funktioner tillgängliga från denna verksamhet fax är dess realtidsrapporteringsfunktioner. Du kan övervaka alla överföringar när de inträffar, så att du aldrig kommer att undra vad som gick fel, eller om faxet gjorde det i rätt händer. Retarus ger också detaljerade rapporter sändnings så att du kan se all information du behöver veta om tidigare sändningar.

Detta företag fax ger många krypteringsalternativ för att säkerställa att inga obehöriga personer kan läsa eller komma åt dina data. Den administrativa konto är lösenordsskyddad, vilket ger en extra nivå av säkerhet för alla dina kontrollverktyg. Men skulle vi ha velat se säkra inkorg kapacitet för alla användare, som vi inte hittade.

Retarus ger både e-post och telefonsupport om problem eller frågor uppstår. När vi skickade support via e-post, vi fick en detaljerad och noggrann svar snabbt. Vi är besvikna, men att detta värd faxserver hemsida saknar alla typer av ytterligare resurser. Företaget gör ge en blogg och sociala nätverksverktyg, men det finns inga frågor, bruksanvisningar, artiklar eller andra typer av online-support.

Retarus innehåller många funktioner och verktyg som inte finns i de flesta affärer faxtjänster. Realtids spårning och online-lagring av dina fax är fördelar med detta fax lösning. Bristen på online-resurser är en besvikelse, men bolagets representanter är snabba att svara och mycket hjälpsam. Retarus är en utmärkt service, och det har några egenskaper som gör den unik och rolig att använda.