affärs Online Backup Services – SugarSync 2017

En av de stora fördelarna med småföretag backup-lösningar är förmågan att “ställa in den och glömma det.” SugarSync för Business fungerar på detta sätt utför kontinuerlig säkerhetskopiering som uppdaterar dina affärsdata som helst det har förändrats och även se till att dessa förändringar synkroniseras över alla dina anslutna enheter – stationära och bärbara datorer och mobila enheter.

Sammanfattning

Till skillnad från vissa småföretag backup-lösningar i vår topp tio-listan, inte SugarSync för Business erbjuder inte obegränsat utrymme. Företagskonton börjar på 1000GB för en till tre användare, och den maximala mängden lagringsutrymme som kan hållas av en enda företagskonto är 5TB.

Komma åt dina säkerhetskopierade filer på SugarSync kan göras på tre sätt: genom filhanteraren program på datorn, med hjälp av en vanlig webbläsare eller på distans på en mobil enhet. Tjänsten mobilapp stöder både Android och iOS plattformar och platser inga gränser för de funktioner som du kan utföra på en mobil enhet, såsom att begränsa storleken på mobila filöverföringar. Filuppladdning storlek begränsas endast i webbläsarens gränssnitt. Överföring till webben transaktioner till SugarSync begränsas till filer som inte är större än 300MB.

Versionshantering avser tillfällig lagring av tidigare versioner av en fil så att du kan återgå till en tidigare version att ångra de senaste ändringarna. Med SugarSync for Business är du begränsad till endast återhämta sig de senaste fem versioner av en fil. Detta är betydligt lägre än vissa andra tjänster, men SugarSync sötar att genom att endast ha den senaste versionen av en fil räknas molnlagringsgräns. Du kan återställa en raderad fil på obestämd tid; som standard, SugarSync för företag behåller alla dina raderade filer tillgängliga för återvinning tills du permanent ta bort dem.

Säkerhet är top-notch, med SugarSync anställa TLS (Transport Layer Security) kryptering när säkerhetskopiera filer över internet. När filerna har säkert laddat, är de åter krypteras med 256-bitars AES. Ytterligare säkerhet kommer i form av geo-redundant lagring, vilket innebär att din lagrade data hålls på två geografiskt skilda datacenter för extra skydd.

Endast tjänsten brist på obegränsad moln lagringsutrymme förhindrade SugarSync från rankning högre på vår lista över de bästa backup-lösningar för små företag. Om du tror att dina lagringsbehov kommer inte att överstiga den 5TB gräns, kan du SugarSync för företag att vara den idealiska lösningen för småföretagare.