affärs telefontjänster – Comcast Business 2017

Comcast ger grundläggande affärs telefontjänster för stora företag och små företag, och eftersom de är en kabelleverantör kan de bokstavligen redan fast i din kommun. Detta innebär att företaget är också kapabel att bygga ett system för dig som kan hantera stora datamängder, affärer telefon och mer.

Comcast affärs telefon planer kan vara så enkelt som en enda rad för att rymma en liten praxis, eller de kan skala upp till hela företaget service för stora nationella företag. Du kan kombinera telefon med internet, kabel och tilläggstjänster och funktioner som behövs.

Med de mest grundläggande plan, får du en telefonlinje tillägnad din verksamhet och kan ta emot obegränsat inkommande, lokala och inhemska långdistanssamtal. Nummerpresentation ingår, och du får också en katalog notering för ditt telefonnummer. Företaget erbjuder mer än ett dussin ytterligare tjänster för affärsområden, inklusive en “samtalsgrupp” funktion som söker efter en tillgänglig telefon för att skicka inkommande samtal till när den primära linjen är inkopplad. Du kan enkelt ställa in tre-vägs konferenssamtal och vidarekoppling så att du inte missar samtal när du är borta från kontoret. En annan praktisk funktion är att ringa spårning, som hjälper dig att hitta det senaste numret som ringt in.

Med Comcast affärstelefontjänst kan du välja fullfjädrad telefon planer som låter dig använda Comcasts Digital Voice Center för att lyssna till röstbrevlådan, granska samtalshistorik eller hantera ditt konto från en enda online-läge. Du kan också njuta av obegränsad lokalsamtal och inhemska fjärrsamtal. Du kan även välja till en professionell telefonsystem med ett dussin avancerade samtalsfunktioner och online-kontroller som gör det lättare för dig att få tillgång till ett företag röstkommunikation var du än är.

Comcast erbjuder ett antal affärs telefon plan paket som kan innehålla telefon, internet, TV och en blandning av alla tre. För företag som behöver större datapaketen, obegränsade telefonlinjer eller ytterligare tjänster, finns det gott om alternativ.

Om kundservice är viktigt för dig, är det värt att notera att Comcast rankas ofta låg på kundundersökningar. Om du vet att du kommer att behöva konfigurera din tjänst som tiden går, eller uppdatera faktureringsstrategi, kan du leta efter ett företag som har en mer beprövad, lyhörd kundservice tillvägagångssätt. Sammantaget erbjuder Comcast konkurrenskraftiga priser och ett nätverk som har en hel del tyngd, så det är värt att tänka på om du har enkla behov företag per telefon.