affärsInternetLeverantörer – Earthlink, 2017

Earthlink erbjuder en komplett uppsättning affärs Internettjänster med fullt flexibel och skalbar internet plus en rad förvaltnings- och säkerhetsalternativ, vilket gör det enkelt för små till stora företag att upprätta nätverk.

Med flera anslutningsmöjligheter inklusive kabel, DSL och tillgång satellit Internet erbjuder affärs ISP skalbar Internet-anslutning för små till stora företag. Med nedladdningshastigheter som sträcker sig från låga 15Mbps upp till en gigabit, kan du skala dina anslutningsmöjligheter för att passa dina affärs nedladdning krav. Plus, med satellit internet tillgängligt, kan du lägga till internet till avlägsna platser, där det kan vara för dyrt att installera en kabel. Kabel inkluderar DSL, T1 och Ethernet, så att du kan skapa privata nätverk och tillgång till data i gigabit hastigheter.

Fullt hanterade företags Internettjänster inklusive molntjänster, röst och nätverk tillåter små och medelstora företag att bilda nätverk och innehållsdistribution eller säkerhetskopior utan att anställa en egen IT-personal. Fullt hanterade molntjänster kan du säkerhetskopiera och överföra alla dina data i molnet, med någon tittar över den för att garantera dess säkerhet.

Teknisk support erbjuds av affärs internet leverantör inkluderar full 24/7 övervakning för att se till att du har uppkoppling och hjälp när du behöver det. Managed routrar att du får lämpliga konfigurationer och profiler för dina behov, eftersom chefen kan ändra dem i realtid för dig att förbättra anslutning eller ge korrigeringar. Katastrofåterhämtningsplaner inkluderar omdirigering av ditt företag Internet för att ge dig så mycket anslutning som möjligt i alla situationer.

Affärs Internettjänster inkluderar e-post, röst, CRM, moln lagring och fildelning nätverk, så att du kan använda business Internet-leverantör för flera av dina webbtjänster. Det erbjuder inte nätverksinställningar eller ledning men övervakar via din router för att kontrollera inkommande anslutningar.

Du får inte säkerheten eller säkerhetsövervakning, vilket är en nackdel om du vill hantera känsliga data i nätverket. Men du kan lägga till nätverkssäkerhet genom en tredje part som du väljer.

Med flera företag Internet-tjänster och heltidshanteringsalternativ, är Earthlink ett bärkraftigt alternativ om du behöver hanteras internet men inte vill att andra funktioner såsom nätverksinställningar eller säkerhet. I kombination med extremt mångsidiga anslutningsmöjligheter inklusive satellit internet, gör verksamheten ISP en bra passform för de flesta företag.