affärsInternetLeverantörer – Level 3 Communications, 2017

Nivå 3 är en affärs ISP med full paketerbjudanden för internet, telefon, VoIP, webbverktyg, hosting-tjänster och hanterade kontorslösningar, inklusive gratis tillägg som tillgång till Microsoft Office. Men med kabel endast anslutningar och data lock på 100 Mbps, och långsiktiga kontrakt, har det nackdelar.

En mängd olika funktioner och tjänster, inklusive VoIP, datahantering, hanterade nätverk, säkerhet, kryptering och webb sviter gör Nivå 3 en lämplig affärs ISP om du letar efter en paketerad affär. Företaget erbjuder också telefontjänster, datahantering, backup, teknisk support och webbhotell så att du kan få allt du behöver från ett företag. Ett content delivery network stöd för video, programvara och webbegendomar för smidigt leverera affärsdata runt om i världen.

Nivå 3 använder en kabel internet-anslutning, så att du kan få TV och webbtjänster över samma linjer. Den innehåller också teknisk support och installation, se alla dina maskinvaran är installerad och som inrättats av tekniker, snarare än ber dig att göra det. Detta ger dig högst 100 Mbps ladda ner data, så du bör ha gott om höghastighetsinternet bandbredd för mer än ett dussin anslutningar eller flera point-of-sale program.

Managed Internet-alternativ kan du få professionell hjälp och engagerade chefer för din säkerhet, Internet-anslutning, datadelning och nätverkstjänster. Detta gör att du kan få extra hjälp när det behövs. Du kan också betala för ytterligare säkerhetskopior, med automatisk data- och nätverkssäkerhetskopior så att du alltid är täckt om datorn kraschar.

Affärsinternettjänsten erbjuder flera säkerhetsalternativ, inklusive DDoS begränsning, brandväggar, anpassade filter, begränsad loggning och rapportering, e-post och webb försvar, säkra accesstjänster och hanteras säkerhet. Du kan också få ett samråd säkerhet för att förbättra din totala nätverk och webbplats säkerhet.

Cloud anslutningar, CDN (content distributionsnät) och datacenter göra verksamheten internet service en bra lösning för att dela data över webben. Det är också tillräckligt flexibel för att arbeta med små till stora företag, så att du kan välja den nivå av tjänster, inklusive underhåll, hantering och säkerhet, som du behöver. Medan de flesta ytterligare funktioner kostar mer, kan du lägga till dem på sig i stället för att betala för dem som en del av paketet.

Nivå 3 har mycket att erbjuda i form av Internet-alternativ och säkerhet, speciellt om du behöver en CDN. Men, samråd endast tjänster och extra avgifter för många tjänster, är det med ett minimum av en 12-månaders plan inte för alla.