affärsmolnlagringstjänster – OpenDrive 2017

OpenDrive, our Top Ten Silver Award vinnare, håller dina data säkra ännu tillgängliga. Denna verksamhet backup tjänsten öppnar upp möjligheter för off-site lagring med utmärkt säkerhet och samarbetsfunktioner som kan ge dig förtroendet att flytta till molnet.

Lagring

OpenDrive har en stor flexibilitet i sitt utbud lagrings. Obegränsad planer innebär att du kan stanna med OpenDrive som ditt företag expanderar, och priserna är förhållandevis låga. Du kan inkludera så många användare som du behöver på en affärs moln lagring konto också, så när du lägger till anställda, kan du ge dem tillgång till OpenDrive. Du kan också lägga till lagringsutrymme till din plan så ofta som du behöver.

OpenDrive kan säkerhetskopiera data från en rad olika källor, inklusive externa enheter och servrar. Du kan även skicka företaget data under den inledande säkerhetskopieringen. OpenDrive Manual backup-program ingår i priset och kan du överföra upp till 1.5TB till en extern hårddisk och skicka den till OpenDrive. Genom att använda denna möjlighet, behöver du inte att mödosamt överföra filer med hjälp av din bandbredd.

Du kan använda flera olika versioner av varje fil, och OpenDrive håller även filer som du tar bort på sina servrar för 120 dagar ifall du ändrar dig. OpenDrive använder inte deduplicering, en datakomprimeringsteknik som kan förbättra effektiviteten i dina säkerhetskopior, inte heller kan du filtrera för specifika filändelser, men som inte kommer att göra en märkbar skillnad för de flesta användare.

När informationen lagras på OpenDrive, kan du komma åt den med lätthet. Användaren plattform är lätt att använda och har dra-och-släpp-funktioner, så att du kan spara och visa filer direkt i molnet. Plattformen användarvänlighet gör att samarbeta och dela dina dokument en bekymmersfri process.

Du kan redigera dina filer och åter spara dem direkt till molnet. Du kan även schemalägga och kontrollera regelbundna säkerhetskopior. Ställ OpenDrive att göra säkerhetskopior när datorer är i viloläge eller när som helst det är bekvämt för dig. Du bestämmer hur mycket bandbredd du vill ägna åt OpenDrive nedladdningar. Du kan spara vad du behöver spara med denna verksamhet backup lösning eftersom uppladdning bandbredd och filstorlek är obegränsade.

Säkerhetskopiering

Detta är en av de få tjänster som erbjuder branding kapacitet. När du vill dela filer med kunder, kan du anpassa din hemsida gränssnitt med företagets logotyp och färgschema i stället för OpenDrive grafik. Du kan även byta namn på enheten något annat än OpenDrive om du vill. Och om du skickar e-postmeddelanden om delade filer och mappar, kan de vara märkta med din egen logotyp.

OpenDrive är mycket allvarligt om säkerhet och skyddar dina data på alla nivåer. Dina filer är krypterade både under transporten och vid vila i OpenDrive datacenter. Du får också full administrativ kontroll med ditt konto. Du bestämmer vilka användare kan visa vad, och du får en detaljerad bild av vad användarna har åtkomst till. Lösenord krävs för att använda OpenDrive, och du kan också markera vissa mappar som privata, off-limits även till vissa medlemmar i ditt eget lag.

OpenDrive servrar är bakom en brandvägg och all nätverksaktivitet övervakas noga. Servrar är också fysiskt säker och vaktas av en säkerhetsgrupp. Du kan välja att skapa en egen krypteringsnyckel så att ingen på OpenDrive kan komma åt dina data.

OpenDrive erbjuder en sökbar kunskapsbas för att ta itu med frågor samt telefonsupport under kontorstid. Den e-postsvar team är tillgängliga sju dagar i veckan; Vi fick mycket snabba svar på alla våra frågor med denna metod.

OpenDrive är en prisvärd affär lösning för säkerhetskopiering med enastående samarbete och säkerhetsfunktioner. Denna provider gör processen av de initiala uppladdnings och efterföljande säkerhetskopieringar mycket enkel och smidig, och med obegränsad lagringsutrymme, kan OpenDrive emot dig även när ditt företag växer.

Säkerhet & Collaboration

Hjälp och support

Sammanfattning