affärsmolnlagringstjänster – Zoolz 2017

Har Zoolz småföretag moln lagring, our Top Ten Gold Award vinnare hittades smarta sätt att hantera varje oro du kanske har om att göra övergången till affärs moln lagring. Förmågan att anpassa din plan och mycket rimliga priser är några av de bästa egenskaperna hos denna tjänst. Denna verksamhet moln lagring erbjuder effektivitet och bekvämlighet på varje nivå.

Lagring

Zoolz tar en unik metod för förvaring av dina data med ett koncept som kallas kylförvaring. Planerna är strukturerade för att hålla en del av dina data omedelbart tillgängliga och några kalla. De kalla filer hålls i inaktiva lagring och kräver tre till fem timmar innan du kan komma åt dem; när du begär filer i kylförvaring, Zoolz hämtar dem och skickar ett e-post när de är redo att använda.

En kort väntetid för sällan använda filer är en kompromiss för de lägre kostnaderna för lagringen. Den kylförvaring kostar mindre än hälften av vad det kostar att lagra ofta använda filer, och du får bestämma hur stor del av data du vill i kyla och hur mycket i omedelbar lagring. Alla filer som du kan behöva dela eller använda bråttom skulle vara bättre i omedelbar lagring, men de flesta företag har gott om data som kan lagras i billigare kylförvaring, speciellt filer som du bara hålla för revision och arkivering. Miniatyrer är tillgängliga för kylförvaring fotofiler så att du vet vad du efterfrågar när du behöver dra något ur kylförvaring.

Zoolz planer omfattar alla mängden data som du kan ha. Obegränsad planer finns. Du får konfigurera din plan för antalet användare och lagringsutrymme du behöver för att passa ditt företag.

Övergången till affärs moln lagring kan vara skrämmande bara baserat på den tid det tar att överföra alla dina data från din nuvarande lagringslägen. Zoolz kan du använda ett verktyg för att kopiera och kryptera data på externa medier och skicka den till dem. De överföra filer sina datacenter, utan tillgång till något av det på grund av kryptering. Sedan återvänder lagringsenhet till dig. Denna post-i bruk kommer att spara tid för den inledande säkerhetskopieringen, och du kan även skicka dem mer data på detta sätt när som helst under din Zoolz abonnemang.

Du får en hel del kontroll över efterföljande säkerhetskopieringar med den här tjänsten. Du bestämmer själv när automatisk säkerhetskopiering av data kommer att äga rum, och du bestämmer hur mycket bandbredd du är villig att avsätta för Zoolz säkerhetskopior. På så sätt är nätverkets prestanda aldrig påverkas. Zoolz även anpassar sig automatiskt för att använda mindre eller mer resurser beroende på resursanvändning vid tidpunkten för en backup. Du kan också instruera Zoolz att spara allmänna kategorier baserade på vanliga fraser. Du kan ställa in den att alltid säkerhetskopiera alla filer som innehåller ordet “arbete”, till exempel, eller att alltid utesluta dessa filer från säkerhetskopian.

Säkerhetskopiering

Andra Zoolz effektivitet inkluderar filkomprimering och deduplicering, en datakomprimeringsteknik som förhindrar att spara upprepade kopior av delar av data. Deduplicering är anställd vid tre olika nivåer-maskinen, hela företaget och globalt. Du kan även styra vilken fil tillägg du vill vara en del av pågående säkerhetskopior. Detta kan göra Zoolz effektivare, utföra regelbundna säkerhetskopior endast för de filtyper du vet kommer att förändras på en regelbunden basis.

Zoolz skyddar dina data med 256-AES-kryptering innan den lämnar nätverket, 256-SSL-kryptering i transit och 256-AES-kryptering i vila. Du kan välja din egen krypteringsnyckel så att inte ens Zoolz personalen kan se någon av dina data. Även filer och mappar som du behöver för att dela är lösenordsskyddade, och du kan begära ett bekräftelsemail som låter dig veta när filer har nått mottagaren. De administrativa kontroller gör det enkelt att stänga av användare eller lösenord när det behövs av säkerhetsskäl. Du kan också bort delning länkar till filer och mappar. Zoolz använder Amazon Web Services infrastruktur för att lagra data i någon av Amazons säkra förvaringsutrymmen runt om i världen.

Arbeta med dina filer sparade i Zoolz är lätt. Du kan högerklicka för att få alternativ för gemensamma funktioner, som att spara. Du har också tillgång till många kortkommandon. Tittar äldre versioner av filer är alltid bara ett par klick bort. Zoolz kommer säkerhetskopiera filer som är i bruk. Om du ändrar dig om en fil du har tagit bort, kommer du fortfarande att kunna komma åt den. Zoolz håller raderade filer för evigt.

Du kan dela filer säkerhetskopieras med Zoolz på många olika sätt – direkt koppling, e-post eller sociala medier inlägg. Administrativa kontroller ger dig möjlighet att ställa in specifika åtkomstnivåer för varje anställd. Zoolz gör det enkelt att ställa in dina anställdas konton med e-inbjudan.

Filer du lagrar på Zoolz molnet – om musik, bilder, text eller andra filer – är tillgängliga från var som helst i världen på alla internet-enhet, inklusive mobiltelefoner. Zoolz appar för iPhone och Android kan du komma åt filer oavsett storlek på din telefon med bara en kran. Du kan även redigera och spara till Zoolz från din telefon.

Zoolz erbjuder alla de verktyg vi såg i hjälp och stöd. Den Zoolz Gränssnittet är enkelt, och installationen är mycket enkel och snabb, men du kan fortfarande har frågor. Det finns en kunskapsbas på Zoolz webbplats, och om du inte hittar något svar där kan du kontakta support via e-post eller telefon. Företaget erbjuder liv chatt för snabba frågor.

Säkerhet & Collaboration

Zoolz utmärker sig i alla aspekter av verksamheten moln lagring. Denna provider har hittat sätt att vara mer effektivt än konkurrenterna i praktiskt taget varje kategori. Idén att lagra vissa filer i mindre tillgängliga – och billigare – lagring gör så mycket känsla. Du behöver sällan en obskyr bokföringsdokument från år sedan. Om du behöver det, få det ur Zoolz “kylförvaring bara tar några timmar. Komprimering, deduplicering och andra tekniker innebär Zoolz slösar aldrig resurser. Du kan lagra så mycket som du behöver med Zoolz för ett mycket rimligt pris.

Hjälp och support

Sammanfattning