affärsplan programvara – BizPlanBuilder 2017

BizPlanBuilder har både en molnbaserad och en nedladdningsalternativ för sin affärsplan-bränning. Denna programvara lösning har flera branschspecifika mallar som du kan granska och sedan lägga till dokumentet editor för att skapa en plan som återspeglar dina egna affärsbehov. Även om du kan skapa en start-up affärsplan, ägnar programmet särskild uppmärksamhet åt ekonomi så du är beredd att presentera din idé till alla typer av investerare, vara att en bank, privat investerare, ängel nätverk eller riskkapitalisten och har data till backa upp. Detta är bara en av anledningarna till BizPlanBuilder är vår Top Ten omdömen Silver Award vinnare för affärsplan skapande.

Plan Typer & Verktyg

Denna lilla affärsplan lösning har en intuitiv design med en steg-för-steg guide som leder dig genom skrivprocessen, ber dig frågor och automatiskt infoga text baserad på dina svar. Med hjälp av programmet standarddokument skapande verktyg, som innefattar stavningskontroll, bild import och dokument förhandsgranskning kan du redigera innehållet så att det i högre grad i linje med din personliga stil och affärs tema.

De finansiella rapporterna är en viktig del av alla affärsplanen. BizPlanBuilder innehåller de bästa finansiella verktyg, inklusive räknare, diagram och diagram generatorer och budget genomförbarhets verktyg. Dessa verktyg kan du ange siffror i programmet, och därifrån beräknar den automatiskt och presenterar ekonomiska prognoser, budget lakan och kostnadsanalyser så att du inte behöver göra matten själv. Dessutom låter BizPlanBuilder du importera finansiell information från din bokföringsprogram eller från Excel.

En annan bra funktion är samarbete i realtid. Detta innebär att medlemmarna i ditt team kan logga in, visa och ändra affärsplanen vid exakt samma tidpunkt. Som administratör har du fullständig kontroll över vem som kan göra ändringar i planen, vilket kan innebära skrivskyddad åtkomst till vissa eller alla gruppmedlemmar medan du behåller möjligheten att göra ändringar i affärsplanen. Detta program kan du spara dokumentet i antingen DOCX eller PDF-format.

Den dokument skapande verktyg saknas BizPlanBuilder är ett organisationsschema byggare. Detta hjälper dig att skapa ett flödesschema över organisationens hierarki och en verksamhetsplan för ditt företag. Medan BizPlanBuilder inte ger det här verktyget, som en tillfällig lösning, kan du importera en bild av ett organisationsschema skapas med ett annat program och sätt in det i din färdiga affärsplan.

BizPlanBuilder investerar en hel del tid på att ge dig ytterligare supportresurser för att hjälpa dig att få verksamheten igång och på rätt spår för att nå framgång. Du är försedda med ett överflöd av affärer tips både skriftligt och videoform. Du har också tillgång till viktig information om marknaden för att hjälpa din analysera nuvarande affärs och industrimiljö så att din affärsplan speglar aktuell och korrekt information till potentiella investerare.

forskningsresurser

Denna affärsplan Maker ger dig mentorer som hjälper dig genom varje steg att lansera ditt företag. Dessa personer kan hjälpa dig att hitta juridiska resurser i ditt område eller anslut dig med potentiella investerare som matchar din verksamhet företag. När du är redo att presentera din idé, kan BizPlanBuilder hjälpa dig att förbereda genom att ge dig tips om hur man på ett effektivt sätt, professionellt och korrekt presentera din pitch.

En resurs är unik för BizPlanBuilder är dess fria PR (PR) handledning. Dessa verktyg hjälper dig odla ditt företags image, så att du kan få offentligt erkännande du förtjänar. Detta program ger tips om att bilda relationer med medier, skapar en press-kit och spåra din framgång.

Denna affärsplan författare innehåller några anständiga alternativ för teknisk support i fall du behöver hjälp att få programmet igång. Du måste ladda ned och spara bruksanvisningen först innan du kan öppna och använda den. Dessutom finns det en FAQ sektion på BizPlanBuider hemsida som också kan ge stöd och svara på dina specifika frågor.

Du kan också kontakta företaget via telefon och genom online-support forum. E-post är också tillgänglig. Varje gång vi kom ut för att få hjälp genom företagets olika supportalternativ, fick vi mycket tillmötesgående och professionell service. Våra frågor besvarades snabbt och e-svar mottogs och besvaras inom 24 timmar, även på helger.

BizPlanBuilder ger innehåll stöd, såsom bild- och finansiella importen, planera förhandsvisningar, och stavningskontroll, för att hjälpa dig att skapa en övertygande affärsplan. Det finns också ytterligare resurser, såsom mentorer som kan hjälpa dig att hitta investerings opportunister och juridiska resurser, plus det har en fri handledning fokuserar på att hjälpa din skapa en framgångsrik PR-kampanj när du har etablerat ditt nya företag. Listan över alternativ för teknisk support är imponerande med både e-post och telefonsupport, vanliga frågor och informativa video tutorials. I alla är BizPlanBuilder ett anständigt val för att skriva affärsplaner, i synnerhet sådana som behövs för att säkra finansieringen.

Kund och teknisk support

Sammanfattning