AirPlay högtalare – Klipsch Gallery G-17 Air 2017

När Klipsch släppte Galleri G-17, höjde ribban för ljudkvalitet och ren skönhet av AirPlay högtalare. Hellre än att offra några ljudkvalitet för utseende och stil, har denna AirPlay högtalare några av de mest avancerade alternativ och stellar ljudkvalitet – allt i ett prydligt förpackad högtalare box. AirPlay kan du ansluta din Apple och iOS-enheter direkt till högtalarna över en standard Wi-Fi-anslutning. Detta innebär att du inte behöver oroa sig för Bluetooth varierar eller radiofrekvensanslutningar medan du njuta av trådlöst ljud. De fantastiska möjligheter och enastående design gör the Klipsch Gallery G-17 vår Top Ten Silver Award vinnare.

Prestanda

Denna AirPlay högtalare är bara en enkel soundbar, så ljudkvaliteten är något begränsad. Men det är ungefär lika kraftfullt och kristallklart som man kan förvänta sig av en enda högtalarenhet.

AirPlay ljudsystem är bi-förstärks och använder ett par 2,5-tums Klipsch långslagig bashögtalare, som är klassade för 20 watt vardera och two.75-tums diskanthögtalare, rankad 10-watt vardera. Allt detta är insvept i en basreflexlåda, vilket är uppenbart. Ljudkvaliteten rating sträcker vanligtvis sin maximala prestanda på upp till 12 fot. Men dessa kraftfulla små AirPlay-kompatibla högtalare har inga problem att fylla en medelstor vardagsrummet eller lägenhet. Det finns helt enkelt inte mycket konkurrens för Klipsch Gallery G-17 högtalare.

AirPlay-system trådlöst högtalarsystem är AirPlay-aktiverade högtalare. Detta innebär att du kan ladda ner en enkel app till din telefon eller mobil enhet för att ansluta den till din AirPlay högtalare. Du måste ansluta högtalarna till internet via din iOS-enhet, men du kan göra detta genom att länka dem med en enkel USB-sladd. När du har skapat en anslutning kan du gå trådlöst. Appen hämta informationen finns på produktinformationspaket.

När du har installerat programmet och ansluta din telefon eller en annan enhet till AirPlay högtalare är så långt som Wi-Fi-signal utökar. Till skillnad från trådlösa högtalare som ansluter via Bluetooth eller radiofrekvens, behöver du inte vara i sikte av talarna eller har en begränsad mängd utrymme att röra sig i. Telefon eller enhet blir fjärrkontrollen för AirPlay högtalare.

AirPlay högtalarsystem levereras med ett väggfäste och en liten plastram. Den övergripande designen är helt fantastisk, och talaren har en kraftfull uppsättning drivrutiner. Det finns även en plats för att ladda din iPod, iPhone eller annan enhet medan musiken spelas.

Funktioner

Den vanligaste och bästa sättet att använda högtalarna ansluter dem till enheten där du lagrar din musiksamling via en AirPlay-anslutning. Detta gör att alla iOS-enhet för att ansluta till högtalaren trådlöst utan någon förlust i ljudkvalitet. AirPlay-anslutning är enkel, snabb och kan användas med alla andra typer av media. Istället för att använda din iPhone eller iPad inbyggda högtalaren satt att titta på en Netflix film, kan du ansluta till AirPlay högtalare för hög ljudkvalitet för att gå med högkvalitativa filmer. Oavsett media du använder, dessa trådlösa högtalare är en perfekt följeslagare. Det finns också en extra port finns på G-17 för att ansluta andra enheter, eller om din Wi-Fi-anslutning är på Fritz. Den typ av anslutning inte påverkar ljudkvaliteten av de bästa AirPlay högtalare, inklusive dessa.

De Klipsch AirPlay högtalarna är extremt enkel att installera och använda. Det är mycket osannolikt att du behöver någon extra hjälp eller stöd. Men om du stöter på ett problem med din AirPlay högtalare, finns produkthandböcker, samt e-post och telefon supportalternativ. Det finns en begränsad ett års garanti på enheten.

Klipsch Gallery G-17 är helt enkelt en av de bästa AirPlay högtalare som finns tillgängliga. Den har en imponerande design och häpnadsväckande ljudkvalitet. AirPlay högtalarna är bekväma och ger en av de största ljud vi har hört från en soundbar högtalare. Klipsch kundsupport är fantastiskt, och du kommer att älska den eleganta och modern design.

Anslutningar

Sammanfattning