AirPlay högtalare – Libratone 2017

De Libratone AirPlay högtalare använder en enkel Wi-Fi-anslutning. Du använder din iPhone, iPad eller annan iOS-enhet för att styra dem. Först ansluta enheten till högtalaren för att upprätta anslutningen. Efter det kan du komma åt den med din iOS-enhet från var som helst inom gränserna för din Wi-Fi-signal. Du behöver inte oroa sig för räckvidd eller förlust av ljudkvaliteten. Alternativet AirPlay är så enkel och ändå ger en Soundbar AirPlay högtalare med en imponerande ljud, även vid maximal volym.

Sammanfattning

AirPlay högtalarsystemet använder AirPlay funktioner med stor framgång. Högtalaren är större än vissa andra liknande modeller, men dess eleganta och väl färdiga design kompensera för eventuella andra brister. Det fungerar med alla trådlösa anslutningen och gör att använda iTunes eller någon annan mediaspelare enkel. AirPlay högtalarna ansluter till enheten, som du kan använda som en fjärrkontroll. Oavsett om du använder din MacBook Pro eller din nästa generations iPad, alternativen är häpnadsväckande. Du kan komma åt högkvalitativt ljud från var som helst i ditt hem eller företag.

AirPlay högtalare har fem förare. Det är en kraftfull 8-tums bashögtalare som är flankerad av ett par 4-tums förare och ett par 1-tums diskant. Resultatet är balanserat och klart ljud med mycket liten distorsion, även vid maximal volym.

Några liknande AirPlay högtalare packa en mer kraftfull low-end punch, så det kanske inte är den bästa AirPlay högtalare för den som söker ett kraftfullt basljud. Men om du letar efter precis rätt balans, från low-end till high-end frekvenser är Libratone AirPlay ljudsystem ett fantastiskt passform.

AirPlay-kompatibla högtalare är enkel att använda, så det är inte troligt att du kommer att stöta på några problem. Om du gör det finns detaljerade produktmanualer samt e-post och telefon kundservice alternativ. Det finns också en begränsad ettårig garanti som erbjuds av tillverkaren. Denna standarderbjudande är mycket lik andra produkter garantier.

Den Libratone AirPlay högtalare har ett välbalanserat ljud över hela spektrat. Den fasta och tilltalande design är en fantastisk match för alla hem eller företag. Basen är inte lika kraftfullt som vissa andra liknande enheter, men totalt sett är balanserade ljudet.