AKG Hörlurar – AKG 2017

AKG K 845BT hörlurar har användbara funktioner och ett starkt kund förankring. Liksom de bästa Bluetooth-hörlurar, K 845BT hörlurarna har en hörselkåpa fjärrkontroll över-ear design och NFC kapacitet. Den korta åtta timmars batteritid är obekvämt, men om du ofta kan ladda dessa hörlurar ger en bra ljudupplevelse.

Sammanfattning

De AKG K 845BT Bluetooth-hörlurar har en anständig ljud för att lyssna på musik, filmer, telefonsamtal och ljudböcker. En 20Hz till 20kHz frekvensrespons är ganska standard för Bluetooth-hörlurar, men den stora 50 mm förare lämpar sig för en något mer expansiv ljudkvalitet.

Större förare som den i K 845BT hörlurarna skapa mer detaljerat ljud. Ljudet är inte lika tydlig som andra headset, men för allmän ljud lyssnande, gör de väl. Dessa hörlurar fungerar även i passivt läge, så att du kan fortsätta att lyssna utan ett laddat batteri. Även om denna uppsättning inte brusreducerings, hjälper det runt-ear-design naturligt täta ut buller.

Top Bluetooth-hörlurar är lätt och enkel att bära för långa musiksessioner. AKG K 845BTs är tyngre än de flesta på 10 uns men över-ear-design är plysch och mjuk. Två färger är tillgängliga, och en hopfällbar ram hjälper dig bära och förvara dessa lätt. Fjärr funktioner på hörluren så att du kan byta låtar och volym under telefonsamtal och filmer. De åtta timmars batteritid är mycket kortare än jämförbara modeller, som vanligen senaste 12 timmar och mycket mer i beredskap.

Dessa mångsidiga hörlurar fungerar i både Bluetooth och trådbunden läge. En löstagbar kabel ingår så att du kan lyssna när batteriet tar slut. Den trådlösa räckvidden varar upp till 33 fot så att du kan gå runt utan att förlora samband med mobilen eller surfplattan. AKG K 845BTs är också NFC kan, vilket gör att ansluta så mycket lättare.

AKG har hela spektrat av hjälp och supportalternativ. Om du vill hitta instruktioner eller råd, försöka titta i vanliga frågor eller söka en manual. E-post, telefon och en chatt-funktionen är alla tillgängliga på webbplatsen om du behöver teknisk support för. En standard ett års garanti täcker också hörlurarna från defekter också.

Även om denna uppsättning har den kortaste batteritid av våra Bluetooth-hörlurar recensioner, är de fortfarande ett bra komplement till din ljudbibliotek. Den stora trådlös räckvidd och NFC kapacitet gör K 845BTs lätt att använda.