akvarium leveranser – Animal World Network

Animal World Network är ett familjeägt företag från Kalifornien som har en fin samling av produkter. Sin ranking påverkades av kundsupport tillgänglighet som släpar konkurrenter och utbildningsmaterial som består av ovanliga länkar av tvivelaktigt värde. Det finns också nästan ingenting att göra med arbetet med att upprätta eller bibehålla akvarier jämfört med de andra akvarium leveransställen.

Sammanfattning

Men en av de fina sakerna med denna webbplats relativt stort antal startpaket. För en början akvarium entusiast, startpaket är trevliga ställen att börja med grunderna i akvarium setup. Dessa kit är perfekt för barn att engagera sig med vad som kan vara en livslång hobby. Även om antalet större akvarier är begränsad, är antalet akvarium leveranser grundlig. Från ett stort urval av filter till värmare och kylare för både sötvatten och saltvatten tankar, kan de etablerade entusiasten hitta de flesta något att tillfredsställa vattenlevande organismer i sin tank eller utöka sin hobby.

Förutom mekaniska element för ditt akvarium, Animal World Network bär en fin sortiment av inredning för din tank. Ett fint urval av konstgjorda växter, drivved, figurer, bakgrund, och grus finns. Även ett stort antal dekorationer från pagoder till East Island statyer till replika grottor till skelett kommer att hålla din fisk och deras mänskliga vänner roade i timmar.

Ett bra sortiment av fisk vård och medicinering produkter kommer att se ditt akvarium och dess passagerare förblir friska i många år fram säker från Ich, parasiter och svamp. Och vattenkemiska produkter bör hålla vattenmiljön på sin optimala nivå.

Vi hittade meny tillgång och sökmöjligheter lite besvärligt ibland kommer upp med vissa ovanliga artiklar under sökningar; Men, är när lager visas skärmen stilrena. Välja ett alternativ ger ytterligare produktinformation för informativ köpa och ytterligare en lista av liknande produkter och förslag på produkter som är populära bland andra kunder.

Animal World Network accepterar kreditkort, PayPal och presentkort. Beställningar spåras av avlastare och säkerheten för köparen informationen verkar vara tillräcklig.

Som ett familjeföretag, är kundservice via telefon begränsad till måndag till fredag, från 10:00 till 17:00 Det är mindre än de flesta andra platser över. Det finns dock, e-support.

Vi kunde inte hitta någon online artiklar om akvarium vård, och de flesta av länkarna till kändisar och deras husdjur vanligtvis inriktad på hundar.

Animal World Network har en rimlig mängd lager och några stora startpaket, men de bara inte jämföra med några av de bättre online-akvarium leverans butiker.