akvarium leveranser – fish.com

Fish.com är en av flera sällskapsdjur webbplatser som drivs av PetsUnited, LLC och är en solid resurs för online akvarium leveranser, med ett brett spektrum av produkter. Dessutom har denna webbplats erbjuder en fin samling av stödjande artiklar om fisk. Akvarium set-up tips täcks i Fish utbildningscenter. Även om denna webbplats inte verkar ha en viss nisch för sina akvarium leveranser eller vattenlevande organismer, är det en effektiv webbplats med enkel navigering att utforska produkter för alla dina allmänna akvarium behov.

Sammanfattning

En av de fina sakerna Fish.com är att om du försöker att fylla upp din sötvatten eller saltvatten tank, kan denna plats fylla nästan alla dina behov. Men den bästa delen av denna plats är antalet akvarier som erbjuds. Du kan välja mellan mer än 200 olika typer och storlekar av akvarier. Oavsett om du är en början fishologist behöver en start akvarium kit eller en erfaren entusiasten som vill expandera till en stor (över 100 gallon) tank, har denna webbplats tanken för dig. Till exempel, Clear for Life Rektangulära Aquarium linje har tankar med en upp till 500 gallon kapacitet. Det finns också en plats för recensioner för varje produkt, inklusive tankar, Men antalet betyg var något av en besvikelse. Kanske kan du vara en av de första.

Ett stort sortiment av fisk vård och medicinering produkter kommer att se ditt akvarium och dess passagerare förblir friska. Om de lider av Ich, parasiter och / eller svamp, har denna webbplats mediciner och behandlingar för de flesta ohälsosamma förhållanden. Du kan välja från ett batteri av vattenkemiska produkter för att hålla vattenmiljön på sin optimala nivå, medan gott urval av filtermedia stöder denna ansträngning. Och glöm inte fiskmat; en mycket god tillgång på olika typer är redo för utfodring tid för dig vattenlevande organismer.

Fish.com kategoriserar sina leveranser i sju stora flikarna på startsidan för att påskynda din sökning efter akvarium leveranser enligt följande: Akvarium, Belysning, fiskmat, Filter, levande fisk, montrar och värmare. Som en shopper, du också möjlighet att granska sina erbjudanden av nya produkter Top Picks och Clearance. För köpet shopper, visar fliken Clearance ett fint urval av varor som håller på att rensas ut. Om du har andra husdjur, har platsen länkar till andra sällskapsdjur relaterade webbplatser som drivs av PetsUnited att effektivisera din shopping äventyr.

Fish.com endast accepterar kreditkort. E-presentkort kan lösas in. Beställningar spåras av avlastare och säkerheten för en information verkar tillräckligt genom användning av McAfee Secure system som testas dagligen. De erbjuder också en “bästa pris-garanti” incitament till shopper.

Telefon kundservice är från måndag till fredag, från 08:00 till 20:00 och lördag från 08:30 till 17:00 ET. Det finns även e-postsupport finns.

Med en URL så enkelt, Fish.com kan vara ditt första stopp för online akvarium leveranser, men du kanske vill titta på våra högre rang akvarium platser försörjnings.