alternativa småföretag lån – Fundation, 2017

Fundament är en online leverantör av alternativa småföretag lån. Det grundades i 201l och finansieras genom privata värdepappersföretag. Fundament är en direkt långivare och förvaltar sina lån direkt.

Det finns två huvudtyper av alternativ företagens finansiering som Fundation ger. Den första är en rörelsekapital lån. Dessa lån har vanligtvis en maximal mängd $ 150.000 med en löptid mellan ett och två år. Dessa lån används för kassaflödeshantering samt inköp av inventarier och en mängd andra affärsbehov. Expansion lån är tillgängliga för upp till $ 500.000 med löptider på upp till fyra år. Dessa lån används för att investera i ditt företags framtid.

Räntorna på lån genom Fundation kan ha räntorna så låga som 7,99%. Priserna är fasta men beror på en mängd olika faktorer, inklusive din lönsamhet, ditt företags bransch, din kredithistorik och dina tidigare betalningshistorik. Fundament tar också en originering avgift som varierar mellan 1% och 3% av lånet. Det finns ingen förskottsbetalning påföljder. Betalningar dras från ditt företag checkkonto två gånger i månaden.

För att vara berättigad till ett av fundament verksamhet lån alternativ, måste du vara i verksamhet i minst fem år, även om denna tjänst kommer att överväga företag så unga som två år i vissa fall. Du måste ha en årlig omsättning som överstiger $ 250.000 och en FICO poäng mer än 600.

Du kan ansöka om ett alternativ företag lån via Fundation hemsida. Ansökan tar så lite som tio minuter och är interaktiv, informera dig om din kredit profil som du fyller ut. Utöver den information som applikationen kräver, måste du lämna in två års skattedeklarationer och tre månader kontoutdrag. Fundament kan hämta dessa dokument för dig med din tillåtelse.

Efter applicering, kan du få din finansiering inom tre dagar, vanligen en dag efter Fundation exekverar på lånet dokument. Efter applicering, kan du övervaka och hantera ditt lån genom Fundation onlineportal.

Fundament är en online baserad alternativ småföretag långivare. Det ger lån till företag som söker rörelsekapital eller önskar expandera. Du kan ansöka online och få stöd så snabbt som tre dagar efter installation.