Android – Kyocera Hydro, 2017

Vattenfast och packa en skarp 720p-skärm, är Kyocera Hydro Elite en budget telefon som kämpar för att vara imponerande, men i slutändan faller kort. Den har en åldrande operativsystem, en dålig kamera och den långsammaste processorn av alla Android telefon som vi ses. Det är också den mest prisvärda telefonen kan du äger som inte har något emot att tas in i poolen eller badkaret.

Sammanfattning

För en Android-telefon, är Hydro Elite skärm liten endast 4,3 inches från hörn till hörn. Det sport 720p upplösning, men på en skärm av sin storlek, motsvarar det till 342ppi pixeltätheten – en skarp, skarp visuell upplevelse. Dess AMOLED skärm ger djup svärta, men lider i solljus och kan vara svåra att läsa på off-vinklar. Detta blir bara ett problem om du vill dela skärmen med vänner, men det är något att överväga.

Hydro kamera är i allmänhet genomsnittliga, med 8-megapixel bilder och 1080p video. Med en ƒ / 2,6 bländare, men – en särskilt liten öppning som låter mycket lite ljus på kamerans sensor – bilder det fångar kan vara suddiga eller specked med artefakter i alla utom de bästa ljusförhållanden. Att ta bilder i solljus kommer netto du bra skott, men när natten faller, kan du hitta telefonen kämpar för att fånga ansikts detaljer.

Bland de telefoner som vi jämfört har Kyoceras Hydro Elite en av de långsammaste processorerna och serverar den lägsta prestanda poäng, en bedömning vi tilldelar baserat på fem olika standardiserade prestandatester. Dess dual-core, 1,5 GHz CPU hanterar enkla uppgifter, men förvänta märkbart längre belastning och låsa gånger än du skulle hitta på en mer kraftfull enhet. Likaså kommer du fortfarande att kunna spela spel från Google Play Store, men planen på att uppleva mer än en liten stamning, särskilt på nyare titlar.

Sin kamera kan vara mediokra och dess processor tråkig, men Kyocera naglar vattenbeständighet. Oavsett om du surfar på webben i badkaret eller ta undervattensbilder av dina vänner i poolen, Hydro Elite hanterar nedsänkning med lätthet. Mineraler i saltvatten kommer att visa sig besvärlig, och telefonen är endast specificerad för att överleva under upp till en meters djup under 30 minuter. Men motståndet gör tillfällig användning i våtutrymmen en glädje. Spilla din drink är inte ett problem, eftersom du kan bara skölja av telefonen. Ta det i köket och laga mat med straffrihet; Du kan alltid rengöra telefonen om du får lite smuts eller goo på det.

Kyocera Hydro Elite är en av de bästa vattenbeständiga Android-telefoner kan du få från någon amerikanska flygbolaget. Sätt vattenbeständighet åt sidan, dock, och du är kvar med en telefon som skulle ha varit anständig nog ett år eller två sedan, men är allvarligt saknas i dag. Eftersom du kan få det gratis med en två-års kontrakt, är det värt om vattenbeständighet är viktigt för dig. Om inte, men det finns bättre telefoner där ute, även om du vill ha något gratis med kontrakt.