anti malware program – Kaspersky Antivirus 2017

“Redaktörens anmärkning: En nyare version av denna produkt finns tillgänglig Utvecklaren listar nya versionen erbjuder följande funktioner:.. Förbättrad förvaltning multi-enhet Vi kommer att utvärdera, rang och granska den nya versionen av denna produkt när vi nästa uppdatera Anti -Malware Software recensioner. När aV-Test släpper sin nästa omgång av testresultat, kommer vi att utvärdera den informationen också. ”

malware Detection

Få kan slå Kaspersky. Denna Internet-säkerhetsföretag har mer än 300 miljoner användare som bidrar till dess virusdatabasen. Du kan installera denna programvara och glömma det, eller så kan du justera varje aspekt av hur det går för anpassade skydd. Denna antimalware program genomgående masters alla tredjepartstester och enkelt tjänar våra Top Ten omdömen Silver Award.

Kaspersky Labs är en av de mest blomstrande Internet Security mjukvaruutvecklare i världen, med 150.000 nya nedladdningar per vecka. Eugene Kaspersky, som skrev sin första virusdetektering nytta i 1989, har lett företaget att bli en av de fyra internet säkerhetsföretag i världen, och det fortsätter att överträffa konkurrenterna. Eftersom internetsäkerhet handlar om prestanda, vi tittat på många tredjepartslabbtester innan anse Kaspersky en av de mest produktiva. Det är inte bara vår uppfattning, har ett stort antal testlabb delas Kaspersky höga poäng, och det tog även hem AV-Test Innovation Award 2013.

Kaspersky använder vad man kallar hybrid skydd som utnyttjar molnbaserad säkerhet för online-skydd och datorbaserad säkerhet för offline skydd. Molnbaserad säkerhet har fördelen av att alltid vara i ett tillstånd av ständig utveckling för att skydda datorn från online hot; datorbaserad säkerhet är idealisk för att skydda din dator från skadlig kod som försöker ändra systemet när du är offline, såsom via en USB-enhet. Mellan de två teknikerna kan du vara lugn med skydd nästan 100 procent.

För tredje gången, Kaspersky tjänade årets produkt från AV-Comparatives för 2011. I den senaste AV-Comparatives test som publicerades i september 2013, var det tilldelades 99,7 procent i skydd. AV-Test gav 5,5 av 6 i skydd i juli / augusti 2013 testserie. Även om vi inte helt basera vår ranking på tester tredjeparts, de är ett utmärkt riktmärke för prestanda pålitlighet över tiden. Kaspersky fortsätter att vinna i konkurrensen och kan lita på att skydda datorn och personlig information.

Ingen antimalware program kan besegra Kaspersky när det gäller att ta bort skadliga program. Företaget är otvivelaktigt den bästa i denna kategori, vilket är en stor prestation sedan ta bort skadlig kod är en mycket mer komplicerad företag än att bara identifiera det. Precis som människor, kan de flesta program rimligen identifiera ett hot när den stöter man. Dock med en styrka och list för att erövra ett hot är en helt annan strid. Under de senaste skadliga tester borttagning utförs av AV-test, Kaspersky tjänade 5,5 av 6 – en uppgift uppnås genom att bara dess bästa konkurrenter. Om du är benägna att ha problem med skadlig kod, är detta en av de bästa produkterna för att ta bort det.

skadliga program Removal

Denna version av Kaspersky är laddad med funktioner för anpassning, men det kan också köra ljus, med lite interaktion som krävs från din sida också. Med detta program kan du anpassa allt från hur du vill bli varnad och när till hur skannar köra och hur och när du vill att programmet ska uppdateras. Du kan också skapa säkra listor över webbplatser eller program som du vill tillåta och justera varje säkerhetsfunktion, från nätfiske inställningar chatta länk scanning.

Kaspersky använder programuppdateringar kallade smarta uppdateringar som endast använder ungefär en procent av dina systemresurser, så programmet kommer alltid att vara aktuell utan att störa din datoranvändning. Den enda funktionen denna produkt inte innehåller är en virtuell webbläsare för säker webbsida tillgång; men dock inkludera ett virtuellt tangentbord för säker in användarnamn och lösenord.

Kaspersky erbjuder global support. Dess hemsida är lokaliserad i mer än 30 språk, och företaget tillhandahåller telefon, e-post och chatt stöd till Amerika, Europa, Asien och Afrika. Online, det inlägg volymer supportdokumentation och erbjuder gratis nedladdningar. För produktinformation och branschnyheter, kan du följa Kaspersky på Facebook, Twitter och YouTube.

När det gäller skadlig kod, har Kaspersky behärskar hot identifiering och utrotning. Det upptäcker och tar bort skadliga program. Det kan också köras precis som du befaller, och det uppdaterar kontinuerligt utan att störa dig. Få säkerhetsapplikationer kan konkurrera Kaspersky.

Funktioner

Hjälp och support

Sammanfattning