anti malware program – Norton Antivirus Plus 2017

Norton från Symantec är en populär säkerhetsprodukt som skyddar miljontals konsumenter och företagsanvändare över hela världen. Denna flera miljarder dollar företaget har skapat en komplex, men ändå enkelt att använda och en av de bästa anti-malware program. Norton priser med hög detektering av skadlig kod och kan identifiera misstänkt aktivitet närmar sig från alla håll, även via e-post, omedelbar chatt, USB-enheter och webbplatser.

Sammanfattning

AV-Test tilldelas Norton 5,5 av 6 i sina två senaste testerna. När det gäller att ta bort skadliga program, vilket är en mycket svårare uppgift än att upptäcka det, Norton tjänade lite lägre poäng. Dock är programvarans övergripande AV-Test malware-bort poäng i sista testet drygt 90 procent, vilket är något högre i jämförelse med sina konkurrenter. Endast en produkt på vår översiktliga granskning lista konsekvent tjänar i denna kategori nära 100 procent.

Norton har en av de mest kompletta uppsättning funktioner. Det kan köras snabbt, på tillgång och schemalagda genomsökningar, och det kan konfigureras för att inte störa dig när du använder datorn i helskärmsläge eller när din laptop batteri är låg. Denna antimalware program kan även begränsa icke-kritiska uppdateringar när du är ansluten till 3G eller 4G-nät så att du inte använder din bandbredd tilldelning för snabbt. Oavsett hur väl genomtänkt din backup planer, saker händer, vilket gör det riktigt bekvämt att Norton kan skapa en säkerhetskopia på CD / DVD / USB för dig att du kan använda för att återställa datorn tillbaka bör du bli utestängd från Windows.

Norton har ett värdefullt verktyg med denna antimalware program som vanligtvis endast ingår i företagsprodukter, och som är online förvaltning. Via nätet instrumentpanelen, kan du fixa, uppdatera, förnya och installera Norton antivirus över internet. Du kan även hantera andra licenser för Norton-produkter, bland annat för Mac, mobiltelefoner och surfplattor.

Norton utmärker sig i kundsupport. Det är en av de få säkerhetsföretag som ger 24-timmars chatt, e-post och telefonsupport för hela första året. Företaget tillhandahåller även omfattande support dokumentation på nätet, inklusive en produktmanual, vanliga frågor, produkthjälp och en virtuell assistent. Det är också värd ett användarforum och Twitter, Facebook, Google+ och YouTube-konton.

Om du letar efter en pålitlig säkerhetsprodukt med en hög grad av kundanpassning funktioner, då Norton är ett lämpligt val för dig. Den kan köra alla typer av skanningar, inklusive resurssnåla skannar, och det har verktyg speciellt för bärbara datorer. Den antimalware program effektivt blockerar skadlig kod och kontinuerligt uppdaterar sin databas för att bekämpa framväxande hot. Det är ett av de bästa antimalware lösningar som finns.