anti spyware – Ad-Aware Pro Security 2017

Lavasofts Ad-Aware Pro Security är antispionprogram, men det är också fullständigt antimalware skydd. För några år sedan, antimalware leverantörer valde att inte inkludera anti-spyware funktioner av rädsla för stämningar av adware leverantörer om de märkt adware som spionprogram. Idag, genom att ringa adware en “utökad hot” antimalware förlag fällbara anti-spyware kapacitet i sina säkerhetsprodukter igen. Tanken att adware är inte spionprogram är ett argument som adware initiativtagarna kan inte längre underhålla. Även om en legitim marknadsorganisation inte försöker stjäla din identitet, om det installerar adware på datorn, är det fortfarande spionerar på dig att registrera din online surfvanor så att den exakt kan rikta dig med reklam. Lavasofts passande namnet Ad-Aware vet om adware, och det vet om ännu farligare versioner av spionprogram och hela universum av skadlig kod.

Sammanfattning

När det gäller prestanda, mycket respekterad säkerhetsprogram testlabb AV-Test rapporterar att när det utsätts Ad-Aware till två månaders kontinuerlig testning, Ad-Aware var inte mycket konkurrenskraftiga. Det var tillräckligt i användbarhetstester eftersom det inte sakta ner systemets prestanda mycket och det gjorde inte alltför många falska positiva felidentifiering av säkra filer. Under tester för att se hur väl den skyddade mot skadlig kod, och de testar hur väl det hanteras återställa datorer med befintliga skadliga angrepp, Ad-Aware visat sig otillräckliga jämfört med de bästa spyware borttagningsmedel. Lavasoft inte föremål Ad-Aware Pro Security AV-Test utvärdering.

Ad-Aware innehåller ganska komplett uppsättning funktioner. Den skannar nedladdade filer och kontroller för hot. Om du ansluter en lagringsenhet såsom en USB-enhet till datorn, Ad-Aware vet om det och kontrollerar innehållet för malware. Om det misstänker en fil, men filen är så nytt att det inte finns något positivt sätt att identifiera det som malware, flyttar den den misstänkte att en sandlåda emulator för att övervaka sitt beteende.

Med Ad-Aware kan du handla och bank på nätet säkert och skydda dig på sociala nätverk. Ad-Aware skyddar mot e-postburna attacker också. Det är ett spelläge om du inte vill att avbrott från ditt säkerhetsprogram medan du spelar ett spel eller tittar på en film. Medan du surfar på webben, är Ad-Aware alltid scanning för webbadresser som den vet att vara farligt. Ad-Aware kontroller varje plats mot en databas över webbplatser som den vet att vara skadlig. Databasen som kontrollerar uppdateras vart femte till 20 minuter så att du inte riskerar att snubbla på en webbplats för nätfiske.

Lavasoft erbjuder gratis installation och konfiguration stöd – inte att du sannolikt kommer att behöva det, men. Du kan nå hjälp via telefon och få en gratis 15-minuters samråd. Om du tror att din dator är infekterad kommer Lavasoft teknisk support kolla upp det och åtgärda eventuella problem. Vi anser inte att något fel för Lavasoft att ta betalt för supportplaner. Genom att betala för stöd, är det troligt att njuta av snabba svarstider.

Ad-Aware Pro har vägts på en våg och funnit saknas. Visst har det bra funktioner och bra hjälp och stöd. Emellertid kan den inte konkurrera med de bästa anti inom den största dimensionen – prestanda. Inget annat verkligen betyder något.