app designföretag – Ramotion, 2017

Ramotion är en digital produktutvecklare som erbjuder mobil design, produktstrategi, varumärkesidentitet och utveckling för webben och mobila applikationer. Med interna visuella designers, App designen Företaget erbjuder även grafik och logotyper för varumärkesidentitet och app marknadsföring, men ingen marknadsföring efter lanseringen.

Produktstrategi utbud tillåter denna app företag att erbjuda planering, forskning och strategier för marknadsföring, innehåll design, utveckling, funktioner, användargränssnitt och utformning av appen. Detta gör att du kan arbeta med mobilappen designföretag för att få den app du vill, snarare än att låta det att fungera på egen hand. Även om du måste ge appen designföretag med dina idéer, vilka funktioner och några initiala mönster, det fungerar med dig därifrån till slut appen och ger dig uppdaterar ständigt under skapandet och mock-up process.

Användargränssnitt och upplevelsedesign hjälpa dig med att skapa en enkel att använda program som arbetar för att sälja dina produkter. Med responsiv design får du en mobil app som omstrukturerar sig för att visa bäst på enheten det hämtar till. Du kan också få lyhörd webbappar för åtkomst på flera enheter inklusive mobilt.

Denna app byggföretag testar alla funktioner i programmet och ser till att det fungerar helt innan lansering. Kvalitetssäkringen är användbar för större företag som inte har råd program som inte fungerar ordentligt. Brand-identitets tjänster som erbjuds av appen designföretaget inkluderar skapande av logotyper, branding, produktdesign, logo design och marknadsföringsmaterial. Detta säkerställer att din visuella identitet och branding väcks till liv inne i appen, även om du inte redan har logotyper och branding material redo att använda.

Denna mobila designföretag erbjuder flera plattformar applikationsutveckling för att skapa applikationer för populära mobila enheter. Det har även webb-applikationsutveckling, vilket innebär att du kan få din app för alla enheter eller för användning i en webbläsare. En liten designteam gör Ramotion en bra passform för små till medelstora företag som behöver appar utan att e-handel eller företagsnivå utveckling och säkerhet. Du får inbyggd säkerhet, men inte moln eller API utveckling, vilket gör det en perfekt passform för företag som inte behöver dessa funktioner.

Med visuell liksom mobildesign och utveckling, Ramotion erbjuder en lösning för att skapa applikationer, logotyper och design material men inte erbjuda e-handel nivå funktioner eller säkerhet.