App Maker – GoodBarber 2017

GoodBarber har bättre än genomsnittet verktyg att skapa innehåll och kundengagemang möjligheter. Dock saknar denna app Maker metoder för att distribuera dina skapade appar. Medan saknar många alternativ, är detta program fortfarande ett bra alternativ att överväga för app skapande.

Sammanfattning

Innan du någonsin börjar arbeta på App design, väljer du branschen appen skulle passa bäst i. Dessa kategorier innefattar sådana olika ämnen som turism, underhållning och religiösa mallar. Men när du får ange din bransch, får du samma urval av teman och bakgrunder oavsett vilken bransch du väljer. Dessa teman är av hög kvalitet, men inte branschspecifika. Närmar sig nästan 50 teman, erbjuder GoodBarber god kvalitet och kvantitet.

När det gäller användbarhet, rankas GoodBarber högre än genomsnittet i vår uppställning. Föreliggande förhandsvisning webbplats i mitten av skärmen, medan alternativ är tillgängliga genom ett sidofält. Att sidofältet består av header, menyer och innehållsverktyg. Gränssnittet är inriktad på att nå inledande användare. Kodning är inte nödvändigt. Men om du skapar en anpassad widget med HMTL kod, är appen inte lika intuitivt som du förväntar dig. Vi tillbringade en stor majoritet av vår tid på App design mjukvara slå tillbaka för att hitta de rätta verktygen.

GoodBarber App byggare är inte kompatibel med Windows Store. Ändå kan du skapa en infödd HTML5 webbplats eller lämna appen App Store eller Google Play. En stor del av uppdragen i fråga om att lämna appen är på dig, medan många konkurrerande program skickar appen specifika applikationsbutiker för dig. Överlämnats till varje butik kräver en separat avgift per Apple och Android mandat.

Stödet från GoodBarber är lite saknas. Denna tjänst kan nås via e-post formulär, när du har angett var problemet ligger. stödpersonal har ingen fortsatt hjälp per telefon. Men det gör erbjuda en inledande Skype-samtal för varje ny kund. Annars har platsen snabba tutorials som är korta och faktum. För att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad om app trender, ger denna app Maker en blogg med användbara insikter i frågan.

GoodBarber har ett intuitivt användargränssnitt. Den har också en bra balans av verktyg och metoder för att nå din målgrupp. Det gör att du kan skapa en stor app målsida.