app skapelse för småföretag – Konstant Infosolutions, 2017

Konstant Infosolutions erbjuder företag och små affärsapplikationer, med lösningar för de flesta branscher och nischer, inklusive e-handel, resor, fastigheter, händelser och media. Med utvecklingsalternativ nischspecifika, har apputvecklaren ett stort utbud för företag av alla storlekar men inte marknadsföring.

En helt flexibelt program gör att du kan få program för små företag skräddarsydda kring ett visst operativsystem samt webbplats inbyggda appar för e-handel och affärsplattformar, såsom Magento eller Amazon WebServices. Med stöd för de flesta större e-handel plattformar, kan du skräddarsy din försäljning plattform med de program som du vill.

Applikationsutveckling inkluderar stöd för iOS, Android, Windows och mest plattformsoberoende applikationer, inklusive HTML5, Sencha, PhoneGap och AdobeAir. Med anpassningsbara och multi-plattformar som finns, kan du få din app för beroende plattformar du vill.

Du kan också välja webbdesign att ha samma företag bygga och starta din webbplats. Olika webbplats program lämpar sig för e-handel, sociala medier och webbplatser, så att du kan integrera dina mobila tjänster i nätet om det behövs.

Skapa en mobilapp börjar med strategin. Här skapar laget en app strategi baserad på dina krav och specifikationer. Marknadsundersökningar och beteendetestning kan du se till att dina funktioner och appar kapacitet passar in på marknaden och lösa problem. Full app prototyper och strategi stöd gör att du kan se vad din app kommer att se ut innan den är byggd. Det gör det också möjligt att definiera omfattningen av appen definiera funktioner och beräkna kostnaderna och tidslinjer. Eftersom du får en icke-fungerande prototyp, kan du även använda den för att få finansiering, vilket är användbart för små företag förlitar sig på Änglar eller annan stödföretag.

Konstant Infosolutions har specialiserat sig på att göra mobilappar som är så säker som möjligt. Med genomförandet full säkerhet, kan du använda den mobila och webbplats apps för e-handel, behandling av känsliga uppgifter och betalningar. Detta gör appen designföretaget en mångsidig val för startups som behöver allt på ett ställe.

Med över 173 totalt utvecklare har appen designföretaget en exceptionellt stor grupp och kan vända appar runt snabbt om det behövs. Detta gör den lämplig för startups som har tid crunch problem. Du kan också välja den servicenivå som du vill, eftersom företaget har flera erbjudanden att hjälpa dig med budgetering.

Konstant Infosolutions har erbjudanden för stora och små företag, och med mångsidiga alternativ utveckling, det fungerar bra för de flesta företag.