app skapelse för småföretag – Small Planet, 2017

Liten Planet har en liten design och marknadsföringsteam kan skapa applikationer för småföretag, samt företagsnivå företag, vilket gör det en bra passform för startups med mycket tillväxtpotential.

Med design, marknadsföring, kvalitetssäkring, strategi och optimering tillgängliga, kan detta företag erbjuder full service lansering och marknadsföring med sina små affärsapplikationer. Även om företaget inte har någon ram eller teman program, erbjuder det väl utformade program som kan ge mervärde till ditt företag.

En första strategi erbjudande kan du arbeta med företaget för att tydligt definiera dina mål och idéer. Företaget använder dessa tydliga strategier för att göra mobilappar som unikt passar dina affärsidéer, nödvändiga funktioner och kundbas.

Småföretag app Företaget arbetar med dig för att skapa en första applikation design baserad på dina prototyper, nödvändiga funktioner eller inställningar. Du ser sedan på branding, design alternativ och idéer eller funktioner så att du kan välja och sätta sig på den slutliga utformningen innan den förvandlas till en app. Detta låter dig kontrollera grafik, färger, stil och även små detaljer såsom typsnitt för att se till att allt fungerar för dina behov.

Därifrån bygger företaget appen från grunden, vilket skapar en unik mobil app redo för marknadsföring optimering. Om så önskas kan det också skapa webbplats program för att lägga till funktioner till webbläsare eller din specifika webbplats. Detta företag bygger appar för iOS, Android och Windows samt den mobila webben.

Fullständig provning kvalitetssäkring garanterar att din småföretag app är klar för lansering innan den träffar app butiker. Detta bidrar till att säkerställa dina kunder inte stöter på buggar eller felaktig programvara när du hämtar eller försöker använda appen.

Efter lanseringen kan du få marknadsföring optimering för att hjälpa till med att uppmuntra nedladdningar och stärka positionen för appen i App Store som du väljer. Detta gör att små företag app designföretag en bra passform för startups som behöver marknaden i syfte att expandera sin verksamhet och småföretag som vill expandera sin kundbas eller sälja en app.

Även anpassad kod utveckling är inte lämplig för alla småföretag app, liten planet erbjuder kvalitet, unika program för företag som behöver unika program.