app skapelse för småföretag – Social Cubix, 2017

Social Cubix erbjuder komplett design och hosting, gör det möjligt att skapa små affärsapplikationer för alla plattformar, inklusive webben. Erbjudanden från detta företag är skalbar från startups till företagsnivå.

En fullständig strategi, design, utveckling och lansering funktionen kan du få hjälp med varje del av processen att skapa mobila applikationer. Appen designföretag börjar med en analys och sedan samlar in information, baserat på dina krav och din bransch och marknad demografiska och sedan använder denna information vid planering och skapa appen.

Du får app planer, wireframes och en redogörelse för arbetet arkitektur innan utveckling, så att du kan se vad din app ser ut innan det blir verklighet. Därifrån blir sociala Cubix började skapa en mobil applikation baserad på wireframes och dina önskemål.

Grafik och användarupplevelse (UX) utformningen säkerställa att appen ser ut och känns bra för kunden. UX designen inkluderar branding, försäljning och logisk användning, vilket gör det så enkelt som möjligt för användarna att navigera genom appen. Du får också se en komplett icke-fungerande prototyp med grafiken för att se till att du gillar app.

Efter att skapa fungerande programvara, testar sociala Cubix programvaran, kör den genom en användarbas och fixar några buggar som behövs. Därifrån om ditt småföretag app är klar, sociala Cubix hjälper dig med lanseringen. Du får också 60 dagars gratis underhåll och en fri marknadsplan med din app för att hjälpa dig att marknadsföra det.

Förutom applikationer för små företag och nystartade, sociala Cubix erbjuder webbplats program, programvara, program och spel. Detta gör det möjligt att få någon utveckling du behöver på ett ställe, vilket gör företaget lämpar sig för startups som bara lansera och behöver mycket olika utvecklingstjänster. Facebook applikationsutveckling kan du integrera din småföretag app i sociala media.

Social Cubix stödjer också e-handel, så att du kan få en app med inbyggda försäljning och produktfunktionalitet. Eftersom du kan få stöd med att läsa in dina produkter, kan du snabbt starta hela din webbshop på en app.

En design teamet ingår en varierad grupp av utvecklare kan skapa appar för iOS, Android, Windows Phone, Blackberry och HTML5, så att du kan stödja alla enheter som du vill. Du kan också få moln hosting för din app och data, så att du kan gå live utan att behöva ställa in servrar.

Social Cubix kombinerar en flexibel design team med en mängd kompetensutveckling, så att de kan arbeta med en mängd olika företag och skapa en app för nästan vad som helst.