Baby bilsäten – Evenflo Embrace 2017

Den Evenflo Embrace LX är en elegant babybilstol med alla säkerhets- och bekvämlighetsfunktioner du behöver. Detta bilbarnsäte erbjuder en liggande bas för att matcha ditt barns längd. Det passar fyra Evenflo barnvagnar, så att du kan använda samma bärare som en del av din barnvagn. Men dess tyg känt för att orsaka hudirritation i vissa spädbarn, och den justerbara selen är svåra att använda. Ändå bevisar Embrace LX att du kan ha stil och substans i barnets bilbarnstol.

Sammanfattning

Bilbarnstolen uppfyller alla federala krock certifieringar och erbjuder både energiabsorberande skum och sidokollisionsskydd. Tyvärr är krocktestresultat inte görs tillgängliga av National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), så det finns inget sätt att se hur väl den utförs.

Omfamningen erbjuder en tre-nivå installationsguide som hjälper dig att justera bilbarnstolen till barnets vikt. Den har också LATCH anslutningar för enkel installation. Om du inte har basen med dig, det finns instruktioner för att installera sätet utan basen. Den bakåtvänd bilbarnstol kommer att stödja ett barn från 4 till 35 pounds.

Omfamningen LX bäraren är kompatibel med de fyra Evenflo resor system. Denna bärare-vagn kombination skapar en fullständig canopy täcker. När bäraren är ensam, erbjuder baldakinen hygglig skydd, men det är obekvämt att bära sätet med baldakinen helt utsträckt.

Denna stol har maskintvättbara kuddar, så att du kommer att kunna hålla bilbarnstol ren utan mycket krångel. Selen är svårt att anpassa sig, men när du har ställt axelremmarna till rätt höjd, säkrar båda axlarna samtidigt centrumdragband.

Evenflo s supportalternativ är inte lika imponerande som själva sätet; omfamningen LX levereras med en kort 90-dagars garanti. Den Evenflo hemsida saknar en lokal återförsäljare sökfunktion. Lyckligtvis är kundservice tillgänglig via telefon och e-post, och medlen är snabb och lyhörd.

Den Evenflo Embrace LX är en elegant babybilstol med utmärkta säkerhets- och bekvämlighetsfunktioner som energiabsorberande skum och sidokollisionsskyddet. Tyvärr kan tyget orsaka hudirritation för vissa barn och selen är svårt att justera. Men totalt sett är detta en stor bilbarnstol med maskintvättbara kuddar och barnvagn kompatibilitet.