baby butiker – Diapers.com 2017

Den födelse barn “av två fäder Diapers.com ursprungligen skapades för att erbjuda en online blöjbyte service till slut midnatt livsmedelsbutik körningar. Medan online barnet butiken bär fortfarande den bredaste sortiment av blöjor, våtservetter och formel har det utökats med baby redskap och andra förnödenheter föräldrar måste ta hand om sina små.

Val av produkt

På webbplatsen finns ett fint urval av stora namn varumärken samt miljövänliga produkter från barnvagnar och bilbarnstolar till leksaker och bad behov. Spara pengar genom att beställa blöjor, våtservetter och formel i bulk med sin bekväm och snabb leverans. Diapers.com lovar att du aldrig kommer att fångas “tomhänt” när det är din tur för blöja plikt.

Webbplatsen är välorganiserad och användarvänlig. Sidorna laddas snabbt och det är mycket lätt att navigera på webbplatsen. Flikar högst upp på hemsidan visa upp de olika kategorierna av produkter, bland annat

Kundservice är en prioritet med Diapers.com, se till att dra nytta av den Värva en vän program. Varje ny vän du värvar som går Diapers.com får $ 10 av hans / hennes första beställning av blöjor ($ 49 minimum köp). Du får en $ 1 kredit för varje ny remiss, plus en $ 1 kredit för varje ytterligare order din vän platser.

Kupongklippare behöver inte oroa dig, Diapers.com accepterar alla tillverkare kuponger (utom Kirkland varumärke) på blöjor, våtservetter och formel.

Bästa pris-garanti, om du hittar en annan online-återförsäljare med ett lägre pris Diapers.com kommer att matcha det priset, inga frågor.

Webbsajt

Inte säker på vad saker du behöver för varje steg av barn utveckling? Diapers.com har som täckte också, med sin personliga shoppingupplevelse funktionen. Anslut bara ditt barns ålder för att se åldersanpassade produkter som kommer att hjälpa ditt barn att nå dessa alla viktiga milstolpar.

Avkastning är gratis och enkelt Diapers.com. Inga problem, inga dolda avgifter.

Kan inte hitta ett visst objekt? Föreslå en produkt eller varumärke Diapers.com via e-post, och din röst hörs.

Beställning kan göras online eller via telefon 24 timmar. en dag, 7 dagar i veckan på 1 (800) BLÖJOR (342-7377).

Alla stora kreditkort accepteras samt PayPal och Diapers.com presentkort.

Efter en beställning levereras och e-postbekräftelse skickas till kunden. Frakt sker främst via UPS, beställningar över $ 49 fartyg gratis. Diapers.com garanterar 2-dagars sjöfart om beställningar gjorda före 06:00

Kundservice

Diapers.com är en bra sajt för alla dina föräldraskap behov. Även begränsad på vissa objekt i förhållande till andra på nätet baby butiker vi granskat, kommer du fortfarande hitta alla produkter som du letar efter. Webbplatsens blöja, våtservetter och formel val i kombination med snabb, billig frakt är säker på att göra slut på förnödenheter ett minne blott.

Frakt

Sammanfattning