badrumsvåg – QardioBase, 2017

Den QardioBase Wireless Smart Scale ger dig en bred bild av din hälsa. Den smarta skala mäter din vikt, BMI och andra hälsostatistik och skickar sedan mätningarna till Qardio App. Appen lagrar data i Qardio säkra moln; Men, kan du dela dina mått med andra om du vill. Vi tilldelades QardioBase Wireless Smart Scale våra Top Ten Bronze Award för sina stora kapacitet och mångsidighet.

Skala mätmöjligheterna

Denna elektroniska badrumsvåg är lätt att installera och använda. Skalan ansluter till Wi-Fi i ditt hem så att varje gång du steg på skalan, är mätningarna skickas till din QardioBase app.

Skalan mäter din vikt, body mass index, kroppsfett procent, muskelmassa och vatten och ben sammansättning. Den har fyra smarta lägen: normal, graviditet, smart återkoppling och endast vikt. Du kan anpassa skalan för att mäta eller visa bara vad du vill.

De bästa badrumsvåg är både korrekt och konsekvent. Vi lade fria vikter på QardioBase skala och det alltid mätte dem inom en tiondels pund. Vi utvärderade också skalan för konsekvens. Skalan förutsatt konsekventa mätningar för varje volontär som klev på skalan i snabb följd, med få motsägelser.

Medan vågen synkroniseras med ett obegränsat antal användare, men det har en viktgräns på 396 pounds. De flesta av de skalor på vår lineup möjliggöra 400 pounds eller mer, så detta gör gräns som kan använda den smarta skala.

För att få full nytta av skalan, måste du installera Qardio App. Appen är kompatibel med en rad iOS och Android-enheter som har Bluetooth 4.0. Appen fungerar på iOS 7.0 och senare enheter, inklusive iPhone 4S eller senare, iPod 5, iPad Air, iPad med Retina-skärm, iPad Mini och Apple Watch. Den fungerar även med Android 4.4 eller senare enheter. Detta inkluderar Samsung S4 eller senare, Samsung Galaxy Note 3 eller senare, HTC One M7 eller senare, Sony Xperia 72, Motorola Moto X och LG Nexus 5. Du kan se en fullständig lista över kompatibla enheter på Qardio webbplats.

App Capabilities & Spårning

Den Qardio App lagrar automatiskt alla dina data till Qardio säkra moln, vilket innebär att du kan komma åt data när som helst. Du kan dela dina mått och framsteg med vänner, familj eller din läkare. QardioBase arbetar också med Apple hälsa, så att du kan använda appen för att spela in dina mått i stället.

Du kan ställa in långsiktiga mål och utvärdera kortsiktiga trender med hjälp av appen. Med Smart feedback, kan du justera appen att visa leende och rynkar pannan ansikten snarare än din faktiska vikt. Detta kommer att hjälpa dig att hålla på rätt spår med ditt mål snarare än att fokusera på dagligen varierande siffror.

Även om det inte finns en plats att sätta ditt kalori, måltid och vattenintag, kan du lägga till anteckningar till dina mått som detalj hur väl du har att hålla sig till din diet. Du kan också använda not sektionen att klargöra när du mätte själv eller spåra antalet kalorier du förbrukat den dagen.

De bästa smarta skalor lägga till estetik ditt badrum. Denna eleganta skala smälter in i alla rum. I stället för de vanliga kvadratiska eller rektangel skalor vi ser hela tiden, är denna skala runt mäter 12,5 inches i diameter. Det är mindre än en tum lång, vilket gör det en kompakt skala som passar in i alla rum. Skalan väger bara 4 pounds, vilket gör det lätt att stoppa undan.

Medan skalan har en snygg design, fann vi att dess bas var inte lika kraftig som andra skalor på vår översiktliga granskning. Skalan tippas och flyttade de flesta av de gånger vi klev på den.

Den QardioBase skala kommer med en fast tre års garanti, vilket är mycket längre än de flesta av de skalor på vår uppställning. Utöver garantin erbjuder Qardio webbplats support via onlinehandböcker, en FAQ sida och en blogg. Tyvärr finns det ingen kundservice telefonnummer finns, så måste du kontakta företaget via e-post. Även fann vi att representanter var alltid snabba att svara på våra frågor och erbjuds hjälp svar.

Design

Den QardioBase Wireless Smart Scale är en av de bästa hem skalor tillgängliga. Med sin eleganta design och användarvänliga app registrerar denna skala ett flertal användbara mätningar och hjälper dig att nå dina träningsmål. Mellan det breda utbudet av kompatibla enheter och integrationen med Apple hälsa, kan du använda denna skala med de flesta enheter och för olika ändamål.

Kundsupport

Sammanfattning