badrumsvåg – Vikt Gurus, 2017

Vikt Gurus Bluetooth Smart Body Fat Skala är en mycket tunn badrumsvåg som kan vara en mycket bekväm viktminskning verktyg. Bortsett från vikt, kan denna badrumsvåg också spåra din BMI, kroppsfett, muskelmassa och vattenmassan.

Sammanfattning

Denna skala använder Bluetooth-teknik för att synkronisera data som samlats in på skalan till din mobila enhet. Det är väldigt lätt att använda också. Vi hade inga problem med att ställa denna skala upp och fann att det är ansluten via Bluetooth till en mobil enhet snabbare än de bästa badrumsvåg på vår uppställning.

Under vår testning, denna skala var i överensstämmelse i att ge samma vikt för samma användare och om igen. De flesta vågar vi granskat varieåtminstone något, men denna enhet gav framgångsrikt samma vikt för alla våra volontärer. Det var också en av de mest exakta skalor vi testade. Vid mätning fria vikter, var det närmare än de flesta skalor till de faktiska vikter.

Denna enhet är perfekt för en familj, eftersom upp till åtta olika personer kan ställa in en annan användarprofil för att spåra vikt, BMI, kroppsfett och andra hälsostatistik. Dessutom kan denna smarta skala mäta upp till 400 pounds, vilket är mer än en handfull av de konkurrerande skalor på uppställning.

Detta Vikt Gurus Bluetooth Smart skala kommer med en gratis smartphone app. Appen kan du följa dina framsteg på ett antal olika saker. Det visar diagram och grafer över din dagliga statistik, kan du ställa mål och överför data varje gång du kliver på vågen automatiskt. Det betyder dock inte att spåra din dagliga kaloriintag eller låta dig mata in dina måltider och mellanmål för att spåra den mat du äter.

Du kan synkronisera denna smarta skala med många Android och iOS mobila enheter. Men vi kunde inte få iPad programvara för att ladda ner, vilket var en besvikelse.

Denna smarta skala kommer i en svart färg, men inte bli alltför upphetsad om de slanka linjer som ses i tillverkarens bilder – de är inte lika definitiv på den aktuella vågen. Det är en ganska solid svart färg bortsett från några konstruktion nära toppen av enheten. Skalans bakgrundsbelysta displayen är trevligt – det är stor så det är lätt att läsa med lite ljus i rummet.

Detta badrum skala väger 4,5 pounds och är extremt tunn. Den mäter bara 0,9 inches i höjd och 12,6 inches kvadrat, vilket gör det enkelt att flytta runt huset. Du kan lätt glida in den i en stram utrymme för förvaring.

Detta badrum skala backas upp av en fem års fabriksgaranti, som är längre än standard ettåriga täckning du ser på de flesta konkurrerande skalor. Vikt Gurus ger produktens manual på nätet, vilket är bekvämt, och du kan kontakta företaget för att få hjälp och support via telefon eller e-post. Dessutom kan du läsa svaren på vanliga frågor på sin webbplats som helst.

Som en av de 10 badrumsvåg, är vikten Gurus Bluetooth Smart kroppsfett Skala ett bra alternativ för en stor familj, eftersom det kan ge feedback för upp till åtta olika personer – alla med olika användarprofiler. Det kommer att ge mycket noggranna och konsekventa resultat, och det är mycket lätt att installera och ansluter snabbt till en mobil enhet.