bagel skärmaskiner – Ironwood Gourmet, 2017

Ironwood Gourmet Bagel Miter hjälper du skär dina bagels jämnt och säkert så att du kan njuta av en perfekt bagel varje gång. Hållaren är tillverkad av en hållbar och attraktiv trä. Detta bagel cutter håller din bagel säkert medan du skär den med kniv, och det innefattar ett handtag som håller din bagel stadigt medan du skär.

Denna bagel skivare har skårorna på varje sida som passar de flesta vanliga köksknivar. Spåren styra kniven så att du får en jämn klippning rakt igenom mitten av bagel. Denna bagel slicer kräver inte mycket utrymme. Den mäter 5,75 x 3 x 2,5 inches och den medföljande handtaget är bara 4 inches lång.

The Bagel Miter är gjord av hållbart Acacia trä. Akacieträ är hållbart, eftersom det är snabbväxande och har hundratals arter runt om i världen. Den har en attraktiv korn med en ljus och mörk kontrasterande mönster. Detta är ett medelhårt trä, och det är hållbart och fungerar perfekt för köksredskap. Emellertid är denna produkt inte diskmaskin säker. Du kan behålla den genom att torka den med slaktbänken olja. Även om du kan förvara den i ett skåp, gör det till ett attraktivt komplement till din bänkskiva. Ingen montering krävs, så denna tvådelade uppsättning är redo att gå när du öppnar lådan.

Denna bagel skivare är inte lika lång som andra bagel skärmaskiner, så att dina bagel blir högre än skenorna. För att få en säker och linje skär, använd den medföljande handtaget och en fast, jämn skiva. The Bagel Spets är tjock, så att du får ett bra grepp om det när skivning, utan att sätta fingrarna i skymundan. Det finns inga säkerhetsfunktioner med detta bagel cutter, så du vill ta stor försiktighet när du använder den. Detta bagel skivare är avsedd för stora tjocka bagels, och det är inte justerbar, så det är inte lämplig för tunnare bagels och andra bröd objekt.

The Bagel Miter skadar inte din budget, och det är ett attraktivt komplement till alla kök bänkskiva. Framför allt kommer det att hjälpa dig att skapa perfekt skivade bagels. Det är en bra bagel cutter att överväga om du letar efter en enkel, prisvärt verktyg för att segmentera dina bagels.