bandslipar – Hitachi Bandslip 2017 – Top Tens

Hitachi SB8V2 är en 3-by-21-tums variabel hastighet bandslipmaskin som innefattar ett nötningsbeständigt band för en lång livslängd. En annan unik funktion är en klar, främre spårning fönster för ökad synlighet som du slipning.

Denna slipmaskin är både kraftfull och slitstark. Det är en professionell kvalitet, handhållen bandslipmaskin med en kraftfull 9-amp motor, vilket gör det möjligt att aggressivt bort trä, stål och färg. Denna slipmaskin har en lång livslängd och kan spara pengar på underhåll. Om något går fel, Hitachi erbjuder en fem års begränsad garanti på denna elverktyg. Företagets hemsida säljer också reservdelar för SB8V2, vilket gör det bekvämt att hitta nya delar.

Den SB8V2 erbjuder också flera standardeffekt sander funktioner för komfort och användarvänlighet. Den variabla hastighetskontrollen kan du enkelt växla mellan olika hastigheter beroende på det aktuella projektet. Den mjuka grepp handtag på enheten ger ökad komfort och minska vibrationer under slipning.

Den har en unik, tydlig framrutan som gör att du kan se ditt projekt som du sand. Detta gör det lättare att styra i den riktning du vill, och det håller projektet konsekvent. Denna maskin är byggd med stabil spårning, vilket minskar risken för slipbandet vandring.

Denna slipmaskin har en tryckarmen som gör det lättare att byta slipbanden än det är med några andra modeller. Borstarna i denna enhet är också lätt att byta. Sammantaget rutinunderhåll på denna bandslip är enkel.

Denna Hitachi, medan stabilt byggd för att hålla, är fortfarande relativt lätt. Detta gör att det är lätt att manövrera vid slipning och innebär att du kan använda denna slipmaskin även om du har skador som hindrar dig från att lyfta tunga föremål. Du kan också använda SB8V2 sand flush på vertikala ytor som krävs, vilket ökar dess mångsidighet. En nackdel är placeringen av motorn på vänstra sidan av bandslipmaskin. Detta gör att vissa balans frågor.

Detta är en bra bandslipmaskin för den som söker en kraftfull, professionell kvalitet maskin som kommer att pågå under en lång tid. Dess lätta kropp och funktioner, som tydligt framrutan, gör det lättare att använda än andra jämförbara modeller. Hitachi erbjuder en bra garanti, och rutinunderhåll är lätt att göra.