barn sund maskin – Graco, 2017

Graco söta Slumber Sound Machine har särskilt utformade för att lugna ditt barn att sova med lugnande ljud och en inbyggd natt. Graco rekommenderar dess ljud maskin för barn 0 till 12 månader, men tekniken kan användas tills barnet inte längre behöver en sömn stöd. En medföljande MP3-spelare port gör att du kan spela anpassnings sömn ljud under natten och underhålla dina barn under dagen. Graco söta Slumber Sound Machine är den överlägset bästa barnet bra maskin på marknaden, vinna Top Ten Recensioner Gold Award för sitt intuitiva design, ljudkvalitet val och alternativ som gör att du kan anpassa ljudterapi.

Sound Selection

Det finns inget värre för en förälder att höra än ljudet av en noga barn. Du ska försöka allting till lugn och lugna barnet. En stadig ström av lugnande musik och ljud är ett av de bästa sätten att trösta ett barn, och Graco Söt Slumber Sound Machine kan spela kontinuerligt genom natten. Vissa vitt brus maskiner har inte en kontinuerlig uppspelning funktion, istället avstängning efter en period av 30 till 45 minuter. Även om vi som timerfunktionen, ibland plötsliga frånvaron av ljud kan skärande tillräckligt för att väcka sovande barn.

Men under dagen när det kan vara svårt att uppmuntra ditt barn att ta en tupplur, är timerfunktionen perfekt. Denna baby ljud maskin har en timer alternativ som gör det sluta spela efter 60 minuter. När ljudet maskinen stängs av, minns det tidigare valda ljud- och volymnivåer så kan du enkelt fortsätta precis där du slutade när du slår på den igen.

Graco söta Slumber Sound Machine ger en MP3-spelare adapter. Ett fack under barnet ljudmaskinen svänger ut för att avslöja en plugg som ansluts till din MP3-spelare hörlursuttag. Brickan är ganska liten och kan passa en liten iPod eller MP3-spelare, men mest troligt att du kommer att behöva dra ur kontakten och genom maskinen för att säkert stuva din spelare och sväng botten tillbaka på plats. När spelaren är inkopplad, kan du använda den för att spela ditt barns favorit ljud för att lugna honom att sova.

Den inbyggda natt är en annan praktisk funktion och är lätt att aktivera. När det är på, utgår en mjuk blå skenet från mittsektionen mellan toppen av maskinen och basen. Tänk på att vissa studier tyder på att blått ljus kan störa sömncykler. Om du använder den medföljande natt, uppmärksamma ditt barns sömnmönster för att identifiera någon effekt.

Graco har också ett års garanti med Sweet Slumber Sound Machine för att skydda mot eventuella tillverkningsfel.

Ytterligare egenskaper

Användarvänlighet av en baby bra maskin design kan vara lika viktigt som ingår funktioner. Lyssna på ditt barn skrika medan du fiol med inställningarna kan vara frazzling, så vi vill att med Sweet Slumber maskinen, i den tid det tar att driva två knappar, lugnande ljud börjar trösta ditt barn. När du aktiverar en viss inställning, är dess medföljande knappar svagt upplysta, så att du enkelt kan ändra inställningar utan att vända på en ljus. Natt är praktiskt för mitten-of-the-night justeringar samt.

För att lätt komma åt kontroller, bör du lagra vitt brus maskinen på en plats där du kan komma åt fram- och baksida med lätthet. De flesta av de ljudreglagen är placerade på baksidan, så driver maskinen i ett hörn skulle göra det svårt att justera inställningarna.

Denna baby ljudmaskinen resa redo, vilket betyder att den är kompakt i storlek (väger under 2 pounds) och det har en reselåset så att det inte kommer att aktivera i ditt bagage. Lägga till att överföra det här barnet bra maskin, kan den drivas av antingen en nätadapter eller batterier.

På baksidan av ljudmaskinen, ser du två knappar, en med bilden av ett hjärta och vågor och en annan med en musik noterar. Dessa två knappar styr den inbyggda ljudinställningar. Att blanda genom ljud, måste du hålla trycka på knappen tills du når önskat ljud, vilket är lite obekvämt. Den naturljud val inkluderar ljudet av en våldsam ström, ljudet av en skog, en whale sång, en avlägsen åska, vitt brus och livmoder ljud. Musiken noterar knapp innehåller flera vaggvisor som spelar i en slinga. Lugnande ljud spela kontinuerligt tills du väljer ett annat ljud eller timern stänger av maskinen.

Med den medföljande MP3-port, ljudurvals exploderar med möjligheter. När du barnet ljudmaskinen inte använder för sömnterapi, det fungerar ganska bra som en boombox. Använda bekväma MP3-porten kan du spela vad du har i din MP3-samling på ljudmaskinen – barnvisor, optimistiska poplåtar eller en ljudbok version av ditt barns favorit berättelse.

När du använder Graco Söt Slumber Sound Machine att invagga ditt barn att sova, har du tillgång till alla typer av lugnande ljud för att lugna din noga barn. Graco är i branschen för att skapa kvalitetsprodukter för ditt barn, och det här barnet ljud maskin håller med denna utveckling. Det är bekvämt utformad för resor, är lätt att använda och innehåller uppkopplingar för din egen MP3-spelare, så att du kan anpassa ljuden barnet hör. Dess fina design och mångsidiga funktioner, är Sweet Slumber Sound Machine en av de bästa sömn stöd för ditt barn.

Enkel användning

Sammanfattning