barn wraps – Bästa bärsjal

Om traditionella baby sling som håller bara genom att dra en svans genom några slingor lämnar du orolig för ditt barns välfärd, anser Hotslings Justerbar Pouch Carrier. Den levereras förmonterade och vikt, med spännen för att ge dig extra sinnesro.

I stället för en lång bit tyg som sveper runt dig, är Hotslings bärsjal transportören redan sys in i en slinga som glider över huvudet och fäster med två spännen på axeln. De justerbara remmar kan dras genom spännena för att dra lyftselen runt kroppen. Mellan dessa spännen och de två storlekar som erbjuds kommer Hotslings bäraren passa en förälder av nästan vilken build.

Denna bärsjal har lätt vaddering på båda sidor, för extra struktur och komfort i olika carry positioner. Varje bär stil också matchas med en praktisk rekommenderade åldersintervall, så att du inte kommer att göra misstaget att försöka placera barnet i en position som han eller hon är för ung för att hantera. Selen är avsedd att användas med barn så små som åtta pounds upp till så stor som 35 pounds, så även unga småbarn kan transporteras i den.

Den Hotslings Justerbar Pouch Carrier är gjord av en 97 procent bomull, till 3 procent spandex blandning ger det bara lite stretch. Och fyllningen i stoppningen i påsen är 100 procent bomull, så lyftselen bör vara ganska mysigt i något svalare temperaturer.

Webbplatsen har också en praktisk PDF-fil, med information om varje bär ställning och rekommenderade åldersgruppen, samt viktig säkerhetsinformation. Den Hotslings webbplats har instruktioner, tillsammans med foton och videoklipp, tre carry lägen: halvtillbakalutad, fram och höft. Säkerhetsföreskrifterna omfatta visuella exempel på korrekt och felaktig placering, vilket är avgörande för att se till att barnet kan andas adekvat medan hon är i selen.

Du kan välja bland de tillgängliga åtta mönster eller fast svart om du inte vill att stil. Denna speciella sling verkar vara utformad mer för mammor att bära, men pappa skulle ha några problem med den grundläggande svart. Och skulle en spill eller sämre hända att färga din sele, frukta inte! Bara kasta den i tvättmaskinen på den milda cykeln för enkel rengöring.