bästa 3D-skrivare – Cubify CubePro 2017

Den Cubify CubePro är en professionell kvalitet 3D-skrivare med många funktioner och imponerande anslutningsmöjligheter. Om du vill ha flerfärgstryck och gratis, lätt att använda programvara CubePro är ett utmärkt val. Tre versioner, inklusive Duo och Trio, tillåter dig att välja rätt skrivare för hemmet eller kontoret. På grund av funktioner som Wi-Fi utskrift och stort tryck storlek, Cubify CubePro tjänar en plats som Top Ten Recensioner brons Award vinnare för 3D-utskrifter.

utskriftsprestanda

Den CubePro är unik i att det finns tre versioner: CubePro, Duo och Trio. Pro utskrifter med en 3D-skrivare huvudet, Duo med två och Trio med tre. Beroende på vilken version du väljer, varierar utskriftsstorlek från 7 x 10 x 9 inches till 10 x 10 x 9 inches, som är på den stora sidan för hem 3D-skrivare. Eftersom det finns flera skrivhuvuden, kommer du bara att kunna skriva ut på vissa delar av skrivplattan beroende på vilken färg du använder. Programmet låter dig veta när du är out of bounds dock, vilket är praktiskt.

Utskriftskvaliteten är utmärkt, men hastigheten är mycket långsammare än jämförbara maskiner, eftersom denna skrivare bara kan hantera 15 mm / s.Most av våra testutskrifterna skrivs ut korrekt med rena linjer och fasta ytor. Ett litet antal av våra testutskrifterna misslyckades att komplettera eller skevt något. Den medföljande limstift gör dock hålla delar platt på tryckplåt om ordentligt beläggas.

Både ABS och PLA är kompatibla med Cubify CubePro. Även utskrifts sängen är inte uppvärmd, är den medföljande atmosfären värms för att skydda magen modeller från skevhet .. När du kör ut ur startglöd patron måste du köpa patroner. Medan många 3D-skrivare accepterar antingen 1,75 mm eller 3 mm universella 3D skrivarpatroner kan CubePro bara acceptera filament tillverkas av Cubify. Varje patron kostar $ 99, vilket är dubbelt så dyrt som de flesta andra tillverkares patroner. Det är relativt lätt att installera bara en eller tre patroner inuti skrivaren åt gången. Den interna kåpa håller utskriftsområde röran gratis. Plaströr mata glödtråden direkt från kassetten till skrivhuvudet. Även om rören är långa och vred hela skrivaren vi upplevt några utfodring problem med CubePro.

Den CubePro är en av de största, tyngsta 3D-skrivare på vår jämförelse. Med över 90 pounds av aluminium, behöver du en särskild plats för att hysa den här skrivaren. Trots sin vikt, det är faktiskt lätt att använda, även för nybörjare. Detta skrivbord 3D-skrivare har en LCD-skärm för enkel navigering och kontroll över din maskin. Det är ett av de enklaste skrivare att använda direkt ur lådan med mycket lite träning. Ytterdörren är extremt lätt att öppna och stänga, vilket ger dig full tillgång till det inre av skrivaren. Det finns också en lucka i toppen av maskinen för åtkomst bör du behöver för att nå området ovanför skrivhuvudet.

Det finns många sätt att ansluta skrivaren till datorn. Genom att koppla in en USB-kabel, kan du skriva ut filer direkt från din dator. Du kan också spara filer från programvaran till den medföljande flash-enhet och koppla det till skrivaren för trådlös utskrift. Bäst av allt, kan du också överföra filer via Wi-Fi, som är den mest praktiska. Wi-Fi, är untethered utskrift inte tillgänglig på många konsument 3D-skrivare så det är en trevlig bonus att se det på Cubify CubePro. Programvaran och skrivaren arbetar också med både Windows och Mac-operativsystem, men Wi-Fi fungerar endast med Windows-system. LCD-skärmen gör det lätt att modellval och visar en modell av modellen med den del fyllas i på skärmen under hela hela utskrifts.

Fila & Patroner

Denna 3D-skrivare kommer med det mesta du behöver för att börja använda skrivaren direkt: en rulle av filament, strömförsörjningen och underhållsverktyg inklusive en limstift. Den medföljande CubePro Programvaran är gratis och lätt att använda. Även om det inte har de avancerade funktionerna i CAD-program, kan du konvertera filer, flytta och skalmodeller, lägga till stöd material och mer. Programvaran var extremt lätt att använda och navigera. Du kan skalenliga modeller, ändra färger, positions modeller på tryckplattan, ändra kvaliteten och mer. Mjukvaran verifierar också att det inte finns några fel, ger dig en uppskattad utskriftstiden och de färdiga dimensioner del i efterskivprocessen.

Cubify, en division av 3D Systems, producerar några av de mest populära 3D-skrivare och tillbehör. Det ger också rikligt stöd. Om du behöver kontakta kundtjänst kan du maila eller ringa. På webbplatsen finns också en FAQ sida, online manualen och omfattande video tutorials. Även en 90-dagars garanti kan tyckas lite knappa, det är faktiskt inte ovanligt bland de 3D skrivartillverkarna. Den CubePro också inte har en ledtid, vilket betyder att det kan leverera inom några dagar efter du beställer den.

Den Cubify CubePro skriver högkvalitativa 3D-modeller och LCD-pekskärm gör det enkelt att arbeta med. Nybörjare kommer att älska Wi-Fi utskrift och enkel programvara. Experter kommer att gilla den flexibilitet som Wi-Fi utskrift och fördelarna med flerfärgstryck.

skrivare Design

Anslutningar och tillbehör

Hjälp och support

Sammanfattning