bästa 3D-skrivare – Ditto Pro 2017

Den Ditto Pro är en 3D-plast skrivare för PLA filament. När du väljer den fil du vill skriva ut, hjälper den medföljande programvaran du anpassa utskriftshastigheten och kvalitetsinställningar för bästa möjliga tryckta modeller. Skrivaren kommer också med ett års garanti och är kompatibel med många olika operativsystem.

Sammanfattning

Desktop 3D-skrivare brukar inte ha extremt stora utskrifts utrymmen, eftersom de är tänkta att passa i ditt hemmakontor eller garage. Den Ditto Pro har en genomsnittlig utskriftskapacitet och kan skriva ut objekt upp till ca 9 x 7 x 9 inches i storlek. Skriver hastigheter kan nå upp till 120 mm per sekund, vilket säkerställer att du får snabba utskrifter. Utskriftsupplösningen är variabel och varierar from.05 to.03 mm i tjocklek. Beroende på kvaliteten på trycket som du sträva efter, kan Ditto Pro leverera.

Med Ditto Pro, är bara 1,75 mm PLA filament kompatibel, som ABS filament inte stöds. Men maskinen accepterar universella patroner, så att du kan köpa PLA antingen från tillverkaren eller från en detaljhandels leverantör. Det är också bara ett skrivhuvud, så flerfärgstryck är inte ett alternativ.

Den Ditto Pro är utformad med en öppen C ram, vilket är precis vad det låter som. Till skillnad från andra 3D-skrivare, emellertid är ramen gjord av ett enda stycke av aluminium. Den Ditto Pro väger lite mer än 22 pounds, vilket gör det lätt att flytta. Glasskivan är löstagbar, så att du inte behöver kämpa få dina delar av plattan medan det fortfarande på skrivaren. Andra användbara egenskaper inkluderar en snabb swap extruder och inställningar automatisk temperatur. LCD-skärmen och slå göra Ditto Pro en enkel skrivare att navigera. Det största problemet med den här skrivaren design är avsaknaden av en uppvärmd plattform, vilket gör att du kan skriva ut ABS.

De bästa hem 3D-skrivare är lätt att ansluta till, vilket ger dig massor av tryckfriheten. Den Ditto Pro är SD-kort redo, så att du kan spara dina filer till kortet, koppla in den och börja skriva ut utan att ansluta datorn. Alternativt kan du koppla in USB-sladden och skriva ut därifrån. Den Ditto Pro skrivare och programvara är också kompatibel med Windows och Mac operativsystem, men inte Linux.

Denna 3D-skrivare är utrustad med många av de tillbehör som du behöver för att börja skriva ut direkt. Tillsammans med din skrivare, hittar du ett nätaggregat, USB-kabel och startfilament patron i rutan. Det finns inga underhållsverktyg, men det krävs också ingen montering, så att du inte behöver dem för den ursprungliga uppsättningen upp. Den Tinkerine Suite är tillgänglig från Tinkerine webbplats och är gratis att ladda ner och använda i skrivaren.

Tinkerine, ett kanadensiskt företag, stöder Ditto Pro och ger ett års garanti för denna 3D-skrivare. Det är lätt att kontakta representanter via e-post eller telefon för teknisk support. Du kan också referera till handboken, forum och frågor om du har ytterligare frågor. Video tutorials är inte tillgängliga på webbplatsen, men så du måste förlita sig på manualen för de flesta av skrivarens användning.

Jämfört med andra 3D-skrivare vi granskat, är en lättare, mer utrustade skrivaren Ditto Pro. En ettårig garanti och LCD navigationssystem är båda utmärkta höjdpunkterna i denna robust skrivare. Även om du inte kan skriva ut med ABS, PLA skriver du skriva ut snabbt och är av samma kvalitet som de andra skrivare på marknaden.