bästa 3D-skrivare – typ A Serie 1 2017

Typ A-serien en 3D-skrivare är ett utmärkt val för utskrift storskaliga 3D-modeller. Med en lång garanti, hög kvalitet upplösning och Wi-Fi-anslutning, är serien en enkel att använda för alla 3D-utskrift projektet.

Sammanfattning

Med ett så stort tryck kapacitet, kan du skriva ut nästan vad som helst med denna 3D-skrivare. En 12 x 12 x 12 tum teckenstorlek är mycket större än någon av de andra 3D-skrivare vi granskat. Inte bara är det en av de största, men det är också en av de snabbast. Skrivaren kan hantera 50 till 250 mm / s utskriftshastigheter. Utskriftsupplösning är också överlägsen många skrivare och sträcker sig från 0,05 till 0,25 mm, vilket är tunnare än ett pappersark.

Detta en-head skrivaren kan skriva ut 1,75 mm PLA filament i valfri färg. Filament är tillgänglig från 3D skrivartillverkaren, men du kan också använda någon universalpatronen. PLA plast är kompatibel med skrivaren, men du måste uppgradera till en uppvärmd tryckplåt för ABS utskrift. Tillverkaren ger inte heller ABS filament för köp på sin webbplats.

Denna aluminium och akryl 3D plast-skrivare är enkel att installera och använda. Eftersom det bara väger 30 pounds, är maskinen lätt att lyfta och flytta. En saknad funktion är en LCD-skärm. Många 3D-skrivare har en inbyggd navigation och styrsystem så att du kan skriva ut, manövrera och kalibrera från skrivaren utan en ansluten dator. Med serien 1, men i stället för en skärm, du går till en angiven URL med en Wi-Fi baserad kontrollpanel för alla dessa funktioner. När du är ansluten men kontrollerna och gränssnitt är lätt att använda.

Typ A Serie 1 är en av endast en handfull av 3D-skrivare med Wi-Fi utskrift. Även om vi inte kunde få Serie 1 för att ansluta till vårt kontor Wi-Fi, koppla in en Ethernet-kabel var lika effektivt. Från gränssnittet kan du styra alla aspekter av skrivaren, inklusive positionering, temperatur och pausa utskrifter. Windows, Mac och Linux-operativsystem är kompatibla, så att du kan köra programmet från någon av dina hem- eller kontorsdatorer.

Från webbplatsen kan du ladda ner all nödvändig mjukvara. Om du vill ändra, skiva och spara filer, är den medföljande Cura programvara en av de bästa för 3D-utskrifter. Dessutom medföljer Serie 1 är en nätkabel, underhållsverktyg och en Ethernet-kabel. Eftersom endast en liten startfilament rulle medföljer skrivaren kan du bara skriva ut en liten post innan du kör ut.

Många av maskinerna i vår 3D-skrivare jämförelse erbjuder kortfristiga garantier, men Serie 1 har en full-års garanti för att täcka eventuella brister. Om du behöver hjälp med att konfigurera eller använda skrivaren, har massor av användbar information och resurser på supportsidan. Vi hittade videohandledningar till hjälp under installationen, forumet trådar för felsökning och vanliga frågor för allt annat.

Även om serien en inte har en LCD-skärm, är det fortfarande ganska lätt att kontrollera från webbgränssnittet. Om denna 3D-skrivare verkligen utmärker sig är den snabba utskriftshastigheten, mycket stor stil kapacitet och hög kvalitet utskriftsupplösning.