bästa 3D-skrivare – Ultimaker 2 2017

Med en 3D-skrivare kan öppna upp en värld av anpassning snabbare och närmare hem. Med Ultimaker 2, kan du anpassa objekten i ditt liv och ha roligt gör det. Designad för både nybörjare och skickliga användaren är Ultimaker 2 välbyggd och lätt att kommunicera med, och det skapar fantastiska 3D-utskrifter. För sina stora byggstorlekar, medföljande tillbehör, robust programvara och utskriftskvalitet poäng, Ultimaker 2 vinner våra Top Ten Gold Award för bästa monterade 3D-skrivare.

utskriftsprestanda

Detta smält-filament tillverkning (FFF) 3D-skrivare smälter plast och insättningar det på en glasplatta i en additiv process. Hastighet och kvalitet är några av de mer viktiga överväganden när man jämför prisvärda 3D-skrivare såsom Ultimaker 2. Hastigheter mellan 30 till 300 mm per sekund, så att du kan välja snabba utskrifter eller långsam, högkvalitativa utskrifter. Upplösningen är cirka 0,02 mm per utskrift skiktet – om bredden av kartong papper – för jämna, felfria utskrifter. Du kan även justera inställningarna under utskriftsprocessen så att om du märker ett problem, kan du rätta till det utan att ruinera eller starta om utskriften.

3D-skrivare för hemmabruk är oftast mycket mindre än kommersiella 3D-skrivare och kan därför bara ut små föremål. Den Ultimaker är avsedd för hemmet eller kontoret och kan skriva ut upp till 9 x 9 x 8-tums skapelser, ungefär storleken på din genomsnittliga brödrost – långt över utskriftsvolymen genomsnittet för de 3D-skrivare vi jämförs.

3D utskriftsmaterial sträcker sig från nylon till metall, men plast är fortfarande den mest populära utskriftsmaterial för konsument-grade 3D-skrivare. Den Ultimaker 2 stöder de två mest populära utskrift trådar: ABS och PLA. Skrivaren använder 0,3 mm universal patroner, men bara filament köpt från tillverkaren är garanterad att hålla 3D-skrivare i trim. Extra filament från Ultimaker kommer i en mängd olika färger och börjar på ett konkurrenskraftigt pris.

Den Ultimaker 2 är färdigmonterad, men om du letar efter en mer praktisk erfarenhet, kan Ultimaker ursprungliga skeppet antingen monterade eller i en DIY 3D-skrivare kit. Den Ultimaker 2 kräver begränsad montering under uppackning, tillräckligt enkelt för vem som helst att göra med den medföljande instruktionsbladet.

Maskinens glas och aluminium chassi är robust, välbyggd och tyst. Vid 49 dB, är maskinen ungefär lika högt som surrande ditt kylskåp, så inga irriterande ljud eller vibrationer här. För ABS utskrift, håller den uppvärmda plattformen 3D design från skevhet och ut felaktigt. En av de bästa funktionerna i Ultimaker 2 är LCD menyskärmen. Även om inte en pekskärm, är LCD-skärmen styrs av en enkel att använda hjulet, så att du kan navigera mellan inställningar, lägen och modeller. Lysdioderna är också anpassningsbara, så att du kan se din texta tydligt i ett mörkt rum.

Fila & Patroner

Anslutning till Ultimaker 2 är enkelt och bekvämt via den medföljande USB-kabeln eller SD-kortet. Om du letar efter 3D-modeller för att skriva ut, kan du kolla in Ultimaker s Youmagine webbplats där du kan ladda ner, skriva ut, modifiera, ändra, dela och använda någon av de modeller och filer på webbplatsen. Att skriva ut, du bara spara G-kod 3D-modeller till ett SD-kort eller i den medföljande Cura programvara och du är bra att gå.

Sedan Ultimaker s Cura programvaran fungerar med Windows 8, Windows 7, Vista, XP, Mac OS och Linux-system, behöver du inte oroa dig för kompatibilitet mellan datorn och skrivaren.

Generellt 3D utskrift tillverkarna försöker förse dig med alla de komponenter som du behöver för att skriva ut direkt ur lådan. Ultimaker omfattar varje enskild del och tillbehör, så att du inte behöver klättra för att hitta delar eller kablar på egen hand. I rutan hittar du ett nätaggregat, USB-kabel, SD-kort, underhållsverktyg och en starter PLA filament patron.

Ultimaker är inkluderat egen Cura programvara är ett open-source program avsett för nybörjare skrivare. Cura är också komplett med många funktioner anpassade för mer avancerad modell design för dem som är bekanta med CAD-program. Oavsett om du vet vad du gör eller du är helt nytt för skivning och modifiera 3D-modeller, har Cura programvara allt du behöver. När du ansluter SD-kortet i datorn när du kör programmet, växlar programmet automatiskt till SD sparläge och visar den beräknade utskriftstiden innan du sparar filen. Cura är en av de bästa och mest bekväma program vi testat under vår 3D-skrivare översyn.

Även Ultimaker har sitt huvudkontor i Nederländerna, är det lätt att beställa Ultimaker två och hitta lösningar på dina frågor. För att kontakta Ultimaker, kan du maila en av fem e-postadresser för teknisk support, allmän information eller försäljning, eller komma i kontakt via sociala medier. Dessutom, om du beställer din 3D-skrivare från tillverkaren i stället för en amerikansk leverantör, måste du vänta på din skrivare för sex till åtta veckor, så du bör beställa tidigt och förbereda sig för att ha tålamod.

Eftersom Ultimaker är ett internationellt företag, är priset på skrivaren i euro. Omräkningskurser ändras dagligen, så du bör använda en euro till USD konverteringsverktyg innan du köper så att du vet det exakta priset för din skrivare. Ultimaker finns också i USA från ett antal olika lokala distributörer, som skär ner din ledtiden avsevärt.

skrivare Design

Om du montera Ultimaker Original 3D-skrivare Kit version, är fliken gemenskap på webbplatsen en stor resurs. Därifrån hittar du ett forum med tusentals ämnen och kunniga användare. Det finns också en praktisk wiki där du kan hitta tutorials, video och tips. Du kan visa vanliga frågor eller läsa manualen om du har en snabb undersökning. En tre månaders garanti täcker din 3D-skrivare ifall en del är defekt eller om du upplever ett annat problem. Representanter gå igenom att lösa problemet eller installera en ny del, eller om det är nödvändigt, de har du tillbaka skrivaren och ersätta den med en ny.

För nybörjare är Ultimaker två enkel att använda. Den producerar stora, högkvalitativa utskrifter och är lätt att ansluta till din hemdator. För avancerade skrivare och designers, skrivare och Cura programvara är både öppen källkod och enkelt modifieras, med inställningar för att blidka dina mest kreativa ambitioner.

Anslutningar och tillbehör

Hjälp och support

Sammanfattning