bästa allt i ett-skrivare – Brother Laser Allt-i-ett-skrivare 2017 – Top Tens

Brother MFC-7360N är en laser allt-i-ett-skrivare med exceptionell trådlös uppkoppling och utskriftshastighet. Den saknar möjlighet att skriva ut i färg, men som är en deal-breaker för vissa företag.

Sammanfattning

Detta är en sann fyra-i-ett-skrivare, med utskrift, kopiering, skanning och fax funktionalitet. Den har en automatisk dokumentmatare, vilket innebär att du enkelt skanna flersidiga dokument. Tyvärr har denna MFC-7360N saknar automatisk dubbelsidig utskrift. Detta innebär att det inte kan skriva ut på båda sidor av papperet om du matar sidan tillbaka i skrivaren.

Laserskrivare är nästan alltid snabbare än sina bläckstråleskrivare motsvarigheter, och MFC-7360N är inget undantag. Den skriver på en svidande 24 sidor per minut, vilket är snabb nog för även pappersberoende medelstora företag. Den skriver också med en upplösning på 2400 x 600 punkter per tum, som producerar högkvalitativa, professionella dokument.

Bland de multifunktionsskrivare vi granskat, MFC-7360N utmärker sig för sin trådlösa anslutning. För Apple-användare, stöder denna skrivare AirPrint, vilket betyder att det tar emot dokument från Mac, iPad och iPhone. För Android och Windows Phone användare, stöder denna skrivare Brother iPrint app, som låter dig skicka utskrifter till valfri skrivare i samma nätverk som din enhet. För Windows-skrivbordet användare kan du antingen ansluta via USB eller skriva ut trådlöst, eftersom datorn kommer att se den här skrivaren som en tillgänglig enhet.

Skrivaren har en 10.000-sida per månad, vilket innebär att det är lämpligt för små eller medelstora företagens arbetsbelastning. Detta är en av de bättre arbetsbelastning bland skrivare vi granskat. Eftersom den använder toner i stället för bläck, får du också en lägre kostnad per sida jämfört med jämförbara bläckstråleskrivare.

En av de bästa aspekterna av en Brother-skrivare är den exceptionella kundservicen i samband med varumärket. Vi blev imponerade med kundtjänst vi interagerat med och Brother erbjuder ett års garanti.

Brother MFC-7360N Laser är en väl utformad allt-i-ett-skrivare som lider av två brister: en oförmåga att skriva ut i färg och en brist på automatisk dubbelsidig utskrift. För de tillfällen då du inte behöver skriva ut på båda sidorna av en sida eller i färg, är detta en av de bästa multifunktionsskrivare kan du köpa, men de är betydande begränsningar för större kontor.