bästa anpassade laptop skinn – LeftSkins

Huden är en stor sak. Det är den enskilt största organ i människokroppen och vår första försvarslinje mot Nasties roaming fritt på dörrhandtag och bordsskivor över hela världen. Utan våra skinn, skulle vi vara sårbara för varje bakterie och virus som kommer i vår väg. Tack vare tjänster såsom LeftSkins kan du också skydda din bärbara dator från externa angripare med en anpassad laptop hud egen. Bärbara datorer finns i många former och storlekar i dessa dagar, vilket kan vara problematiskt om du vill att din bärbara nya lock för att vara hud-tight. Se till att en mall som passar din maskin finns. LeftSkins ger omslag för följande tillverkar.

Sammanfattning

Förutom att skapa anpassade laptop skinn ger LeftSkins också anpassningsbara mallar för diverse MP3 spelare skinn, spelenheter, tabletter och iPhone.

Att komma igång är enkelt nog, men arbetar med enkla verktyg kan vara besvärligt. Till exempel kan du bara ändra storlek på en uppladdad bild genom att dra på ett av hörnen eftersom de andra tre hörnen av bilden är reserverade för andra funktioner. Att ändra storlek på bilden, placera det övre vänstra hörnet på önskad plats och krympa det nedre högra hörnet till lämplig storlek. Det är lite förvirrande, men inte ett problem bortom upplösning. Det finns riktlinjer för olika bärbara storlekar, så du måste välja en lämplig för dig.

Roteringsverktyget kan också vara frustrerande. Om du vrider en bild och senare bestämmer att du vill återställa den till ursprungligt skick, kommer det att bli lättare att ladda den. Rotera bilden tillbaka till den ursprungliga positionen kan vara svårt att uppnå med alla former av precision.

Den clipart avsnitt är expansiv. Vi körde en sökning på “hundar” och motorn gav mer än 100 olika bilder. Oftare än inte, är clip art överdrivna och dumt, men det finns några bra mönster begravda där om du är benägna att göra lite grävande. Du har förmodligen inte kommer att hitta något som överträffar kvaliteten på de premade skinn som erbjuds i den ordinarie delen av butiken, men du kommer att kunna anpassa layouten.

Denna sed laptop hud skapare har 282 typsnitt. Du kan också ändra teckenstorlek och färg, och du kan tillämpa vissa effekter (kategoriseras som gränser, skuggor och effekter). Om du fortfarande hitta textredigeraren begränsas, kan du alltid bara skapa huden som en enda bild på din egen dator.

Se till att du gillar hur din design ser ut innan du gör ditt köp; LeftSkins har ingen returrätt. Du vill inte vara översvämmas av en våg av köparens ånger när du inser att det låg upplösning Mr Muffles är inte lika söt på den bärbara datorn locket som det var på bildskärmen. Undvika denna typ av hjärtesorg genom att lösa tekniska problem kan uppstå i förväg. Leftskins erbjuder både telefon och e-stöd, tillsammans med en praktisk avsnittet Vanliga frågor, att lägga dina tekniska problem att vila innan de går vidare till förstöra din design.