bästa bärbara kylare – Targus Lap Chill Mat 2017

Targus Lap Chill Mat är en av de mest bekväma laptop kylning kuddar som vi granskat. Medan många kylning kuddar är utformade för skrivbord bruk utnyttjar denna laptop kylare en ergonomisk kil design och en mjuk neopren täcker att vara bekväm även när de används i knät.

Sammanfattning

Denna kil konstruktion höjer också fans från ytan den vilar på. Detta innebär att du kan använda denna kylning pad på mjuka eller ojämna underlag utan sammandragande luftflöde till fansen. Oavsett om du vill använda din bärbara dator i sängen eller i knät, kommer denna kylning pad hjälpa till att hålla det, liksom knät, från att bli för varmt.

Huvudfunktionen för denna kylare är inte nödvändigtvis att erbjuda den högsta nivån av kylning. Istället Targus utformat det att vara mångsidig och bekväm. Av denna anledning, dess fans är inte lika kraftfullt som mer kylning fokuserade modeller. Medan Targus tjänar sitt syfte väl, kan en annan modell ge dig bättre om du behöver intensiv kylning för intensiva applikationer som spel eller videoredigering.

Enheten erbjuder inte justerbar höjd, men kylarens liten lutning är bekvämt för dina handleder när du skriver. Den bärbara datorn har fyra gummifötter som hjälper till att hålla den bärbara datorn säkert på plats.

Denna laptop kylare levereras med en USB-sladd fäst på baksidan av enheten. Den är säker så det finns ingen risk för att stöta den och få den att falla ut. Till skillnad från de bästa bärbara kylare, gör denna bärbara dator svalare inte komma med en extra USB-port. Det kommer att uppta en uppskattad USB-port, men att hålla din bärbara dator sval och skyddas från överhettning är värt förlusten.

Targus erbjuder ett års garanti. Targus hemsida har nedladdningsbara användarmanualer och en FAQ sida. Dessa två alternativ är ett snabbt sätt att få svar. En annan snabb alternativ för att få omedelbara svar är från bolagets levande chatt, som är effektiva och hjälpsamma. Vi skulle kunna få våra frågor besvarade omedelbart med lite väntetid.

Targus Lap Chill Mat är en av de mest bekväma kylning kuddar du kan få. Det har utmärkt ventilation och dubbla fläktar som fungerar bra för att hålla din bärbara dator redo att arbeta i timmar. Även om du inte kommer att kunna justera höjden eller fläkthastighet, är det bekvämt att använda på alla underlag. Denna laptop kylare kommer att förhindra överdriven och obekväma värme din bärbara dator kan generera, hantering de hetaste och tyngsta bärbara datorer med lätthet.