bästa bärbara lås – Belkin

Belkin är ett elektronikföretag som grundades 1983. De är specialiserade på anslutningslösningar, utveckling och produktion av flera tillbehör, inklusive en avgjort unik laptop lås. Detta är det enda företag fann vi att förutsatt ett hänglås för sin laptop kabel. Denna specialiserade alternativ hjälpte dem i vår ranking något, men det var inte tillräckligt för att övervinna den svaga kundtjänst. Kabeln är så tjock som de kommer och något tyngre, men med hänglås alternativet är det enda valet, blir denna tillverkare skjuts till botten av listan.

Kabel Styrka och funktioner

Kabeln enligt denna respektabla lås åtgärder 8mm över, binda det med Noble säkerhet och Targus som den tjockaste laptop kabeln. Den är gjord av branschstandard vävd ståltråd den, överdragna med ett tunt lager av vinyl för repor. Standarden sex fot kabel innebär att du kommer att stöta lite svårt att låsa din bärbara dator eller annan elektronisk utrustning i de flesta varje situation.

Den enda lås alternativet för denna laptop kabel är ett hänglås. Detta fungerar genom att ansluta kabeln till en vridklämma som sätts in i Kensington Security Slot på enheten. Kabeln ansluter till bygeln (U-formad metallstycke) av hänglås som sedan sätts in i skåran på vridklämman. Detta tillvägagångssätt var en väsentlig avvikelse från alla de andra modeller vi granskat och det verkar vara lika effektivt som standard knappat och kombinationslås.

Vårt största problem med Belkin var det dåliga resultatet för sin kundtjänst. Vi försökte kontakta support via e-post för att fråga om några kabelspecifikationer, men vi upptäckte att du måste registrera sig på deras hemsida för att få tillgång till deras e-postadress. Vi försökte då deras chatt alternativ. Efter att bläddra igenom några preliminär form frågor för att hjälpa chattprogram rikta oss till höger kundtjänst, fick vi veta att vår fråga inte kunde besvaras av den person som vi slutade med. Eftersom vi hade valt specifika kriterier ner till frågan och modellen av den produkt som vi var intresserade av var vi förståeligt förvirrad. Vi kallade in till kundtjänst (på uppdrag av företrädare vi talade med i chatt) att finna att de inte håller produkten eller dess tekniska specifikationer i närheten för att svara på frågor och att vi skulle behöva vänta i två veckor för tillverkarna att svara på en av deras förfrågan e-post för att identifiera hur tjock kabel var.

Sammantaget är den svagaste delen av denna laptop kabel det stöd som stöder det.

Belkin ger en solid laptop lås med ett unikt perspektiv och design, men kundsupport slutligen misslyckas med att leverera denna kabel till toppen av vår uppställning. Lite mer variation i lås alternativ och en mer grundlig och hjälpsam linje kundsupport alternativ skulle göra denna laptop kabeltillverkaren en mycket mer framträdande utmanare.

låsalternativ

Support / Garanti

Sammanfattning