bästa bild till digitala bildomvandlare – Pacific Image Memor-lätta ST 2017

Stilla Bild Memor-lätta ST omvandlar 35 mm diabilder och negativ samt 120 film till ett digitalt format, men det är inte att tillhandahålla digitala kopior av dina redan utskrivna bilder. Den har automatisk färgkorrigering och damm- och skrap borttagning teknik, så att du kan röra upp skadade bilder. 9 MP bildsensor konverterar diabilder till digitala JPEG-bilder, som sedan kan ses på 2,7-tums LCD-färgskärmen ligger på toppen av enheten.

Sammanfattning

Pacific Bilden är den enda tillverkaren på marknaden som har en inbyggd funktion som låter dig städa upp dina bilder som du konvertera dem. Denna hårdvarubaserad funktion kallas magisk touch. Även om detta är ett bra komplement i vår test det långsammare bildomvandlings gånger. Detta objektglas omvandlare är fortfarande snabbare än en flatbäddsskanner, men det är inte en snabb som sin konkurrens.

Den Memor-lätthet ST har en fristående design som fungerar oberoende av en dator och programvara. Den levereras med en TV-out jack, så att du kan visa bilder på din TV. En USB-kabel ingår för att ansluta enheten till datorn för att visa och överföra bilder. Enheten är kompatibel med alla Windows och Mac operativsystem.

Denna omvandlare har inte någon internminnet. Den goda nyheten är att med ett utbyggbart minne på upp till 32 GB, kan du kopiera en stor mängd bilder på ett SD-kort. Emellertid är SD-kortet ingår inte, så du måste köpa en separat. Ingår med denna enhet är en användarmanual, USB-kabel, TV-Out kabel, A / C adapter, 35 mm filmhållare, 35 mm glashållare och 120 filmhållaren.

Den Memor-lätthet ST levereras med ett års garanti. Supportsidan på Stilla Image webbplats ger felsökning och tips, och det finns en rullgardinsmeny som leder dig till en handbok för att få hjälp. En hjälpsam FAQ sida omfattar installation och allmänna problem som kan uppstå när du använder omvandlaren. Det finns också direkt e-post och telefonkontakt för teknisk support. Vi blev imponerade med teknisk support staber kunniga svar på våra frågor. Kontakta andra avdelningar var inte så lätt, och vi fick inget svar på e-postmeddelanden som skickas på annat håll i företaget.

Stilla Bild Memor-lätthet ST har en enkel konstruktion och är lätt att använda. Magic Touch funktionen kan du ta bort damm och repor från diabilder och negativ, men anordningen kan inte konvertera utskrivna bilder. Medan touch-up kapacitet är bekväma, betyder det här enheten omvandlar bilder till digitala bilder långsammare än andra omvandlare. Oavsett ger Memor-lätthet ST ett enkelt sätt för dig att konvertera dina gamla diabilder till digitala bilder.