bästa bläckstråleskrivare – Epson Expression Premium, 2017

Epson Expression Premium XP-830 Liten-in-One är en multifunktionell bläckstråleskrivare som rymmer en mängd funktioner i en ganska kompakt design. Även kvaliteten på de handlingar som den skriver ut är enda genomsnittet, skriver den fantastiska bilder och har en hälsosam uppsättning funktioner.

Sammanfattning

Dokument utskriftskvaliteten är inte perfekt – vi såg ofta bläck fläckar, och det fanns en viss anpassning problem i våra testprov – men fotokvalitet var top notch. Jämfört med andra skrivare vi granskat, producerade det bättre, jämnare kvalitet i våra nio test bilder. Om du letar efter den bästa bläckstråleskrivare för foton, är detta det.

Skrivaren använder fem bläckpatroner stället för de vanliga fyra, med de vanliga fyra färger (cyan, magenta, gult och svart) plus en femtedel patron med pigmentbaserat svart, vilket gör skrivaren bättre lämpad för fotoutskrifter. Det extra patron gör stöta upp priset för att skriva ut en bit, i genomsnitt ut till 18 cent per sida; medan det finns en bläck alternativ med hög kapacitet, är det inte billigare, träna till 20 cent per sida – långt ifrån de mest ekonomiska bläckstråleskrivare.

Papperskapaciteten är standard, med en 100-sida huvudfacket och fotopapper fack som rymmer 20 ark. Mer ovanligt, det är också en bra CD / DVD-bläckstråleskrivare, med en särskild bricka för utskrift CD- och DVD-etiketter.

Skanna och kopiera kvalitet är ganska bra, och tack vare en inbyggd USB-port och SD-kortplats, kan du skanna direkt till externa lagrings utan upphakning skrivaren till en dator. Du kan även skanna och skriva till moln lagring och Facebook, och stöd för PictBridge kan du skriva ut direkt från en kamera. Medan den trådlösa bläckstråleskrivare stöder Apple iPhone och iPads, betyder inte att det stöder Google Cloud Print eller Mopria mobila utskrifter i produktspecifikationerna, vilket ger den egenutvecklade Epson Connect app för Android-enheter.

Epson täcker Expression Premium XP-830 Liten-in-One med en ettårig garanti och support genom telefon och på nätet via webbchatt och e-post. Du har också tillgång till en online-användarhandbok och vanliga frågor.

Epson Expression Premium XP-830 Liten-in-One är en utmärkt skrivare för foton, men i andra områden, faller det kort. Den har ett godtagbart, men i genomsnitt, utskriftskvalitet och färre alternativ trådlös utskrift än de bästa bläckstråleskrivare.