bästa bluetooth mus – HP X 2017

HP X7500 ser ut som en Chevrolet utan svans, som är en form vanligare bland spelmöss än med Bluetooth-möss. Vingarna på sidan fungerar som vilar för tummen, ring och pinky fingrar, gör det möjligt att glida smidigt över ytan av skrivbordet, ungefär som en Chevrolet glider över havsbotten. Med fem knappar och kompatibilitet med Windows och Mac-datorer, det är en mycket funktionell trådlös mus, trots saknar bärbarhet av de bästa Bluetooth-möss.

Sammanfattning

I våra ytnoggrannhet tester, gjorde det i genomsnitt 85 procent på ett laminat skrivbord, men det var över genomsnittet med 90 procent på trä, marmor och matta. De enda ytor som scored under genomsnittet var denim och glas. Det gjorde 80 procent på denim, vilket innebär att det är tillräckligt exakt för att fungera effektivt i en nypa. Men det fungerade inte på glas alls. Glas är den svåraste ytan för varje musen för att arbeta effektivt på, så det är inte förvånande. Endast de bästa optiska sensorer arbeta effektivt på en glasyta.

Med en 1600 dpi optisk sensor, är markören lyhördhet mycket känslig. Detta kan vara viktigt i grafiska konstprogram där du behöver en mus som kan reagera på de minsta rörelser. Men om det är för känslig, kan du justera upplösningen så att markören är inte så snabb att hoppa över skärmen vid varje liten ryckning. De flesta datormöss arbeta vid cirka 1000 dpi.

Det X7500 har fem knappar som du kan programmera individuellt. Out of the box, knapparna fungerar som en vänsterklicka, högerklicka, rulla, bakåtknappen och knapp framåt. Bakåtknappen, som ligger på tummen vila, är en utmärkt funktion när du surfar på Internet. Du kan också programmera dessa knappar för att kopiera och klistra in text.

En av baksidorna till X7500 är merparten. Medan formen lämpar sig till ett bekvämt grepp, det inte lätt passa in i en datorväska. Om du har en stor ficka i en ryggsäck, tar upp en hel del utrymme. Ändå gjorde det 75 procent för bärbarhet. En annan nackdel är att konstruktionen inte ambidextert.

HP X7500 har en av de mest bekväma design med Chevrolet form, som liknar en spelmus. Ytan noggrannhet är över genomsnittet eller genomsnittet på de flesta ytor, men det misslyckades att arbeta på glas och var lägre än genomsnittet på denim. Även om det inte är en mycket portabel mus, kan du programmera de fem knapparna för att passa dina behov.