bästa dataminnesuppgraderingar – Mushkin Enhanced

Den Mushkin Enhanced datorminne uppgradering är en kvalitetsprodukt. Tillverkaren är tillförlitlig och uppgraderingen är snabb. Emellertid är latensen lite högre än andra liknande produkter.

Fart

Den Mushkin Enhanced enhet vi granskat var double data rate tre (DDR3) och SDRAM (SDRAM). DDR3 är snabbare och har en lägre spänning krav än sin föregångare, DDR2. Hastigheten på RAM vi igenom var 1600 megatransfers per sekund (MT / s). En megatransfer är en miljon dataöverföringar. Innan du köper uppgraderingar, se till att gå till en tillverkarens webbplats och använda sökfunktioner för att hitta den produkt som fungerar bäst för din dator.

Även hastigheten på enheterna är mycket lika, finns det några små faktorer som kan göra uppgraderingar RAM något snabbare. Latens är ett mått på hur snabbt data kan nås i minnet. Latency mätningar har fyra siffror och lägre mätningarna, desto snabbare minne. Tänk på att DDR2 och DDR3 latenser mäts på olika sätt och du kan inte jämföra de två. Den Mushkin Enhanced enhet vi granskat har en något högre latens än de flesta andra enheter. Latensen påverkar endast svagt hastigheten.

Spänningen en enhet användningsområden kan också påverka hastigheten. Den Mushkin Enhanced Enheten kräver 1,65 volt, vilket är ungefär genomsnittet. Den lägre spänningen, kan den snabbare enheten behandla data. Anordningen har också en värmespridare för att hålla de mer känsliga elektroniska delar från överhettning. En värmespridare är en metallanordning som täcker minne för att absorbera och fördela värmen.

Minnet gick vi igenom var dual-channel RAM. Dual-channel är minnet placerade sida vid sida för mer datainmatning. Minnet vi granskat är också icke-felkorrigeringskod (icke-ECC), som också är känd som icke-paritet RAM. De flesta ECC RAM används i servrar och nätverk. RAM vi tittat på var också obuffrad. Buffrat minne använder data cachar att lagra mycket stora mängder data. Buffrat minne används vanligtvis i servrar.

Innan du köper uppgraderingar RAM, rekommenderar vi att du besöker en tillverkarens webbplats för att hitta vilken uppgradering passar din dator.

Kapacitet

På toppen av Mushkin Enhanced hemsida finns en ikon som kommer att öppna upp kundservice alternativ. Vare sig du letar efter ett datorminne uppgradera eller har frågor om installationen kommer Mushkin Enhanced har ett alternativ för att få hjälp. E-postformuläret fyllde vi ut var svarade i en mycket kort tid, och våra frågor besvarades flytta.

Innan du kan använda hjälpalternativ från Mushkin Enhanced, måste du skapa ett konto. Allt som behövs är en e-postadress och namn. Registreringen är snabb, men många andra liknande tillverkare har inte detta krav.

Den Muskin Förbättrad datorminne uppgradering är en enastående produkt. Du kommer att älska den webbplatsens enkel navigering och du kan lita på Mushkin Enhanced att distribuera kvalitet enheter. Oavsett om du köper en enhet eller installera det, kommer tillverkaren hjälpa till att svara på alla frågor du kan ha.

Hjälp och support

Sammanfattning