bästa datorväskor – schweizisk Gear, 2017

Om du reser ofta med din bärbara dator, är du skyldig att uppskatta den schweiziska Gear SA1908 ScanSmart ryggsäck. Byggd för datorentusiast på språng, är det en 17-tums laptop väska som gör det möjligt att ta bort din bärbara dator från ryggsäcken utan att behöva gå igenom besväret att gräva ut det så att du kan passera genom TSA säkerhetskontroller. Allt du behöver göra är att ångra en dragkedja och förpackningen kommer att utvecklas, hålla vadderat datorfack separat från resten av ryggsäcken.

TSA överensstämmelse kan vara ett stort försäljningsargument bland några av de bästa datorväskor i dag, men detta är bara en av ett antal funktioner som ScanSmart Ryggsäck leder till bordet. Förutom montering flesta 17-tums bärbara datorer, är förpackningen också som adekvat säkra datorer mindre storlekar och säkerställa minimal rörelse och stötar. Detta sker genom ett system av justerbara vadderade axelband i datorfack.

Den ScanSmart Backpack också upp ett adekvat frågor om komfort och potentiell ryggsmärtor. Om du någonsin har burit en ryggsäck tyngs av en bärbar dator, vet du att införandet av ytterligare last ibland kan resultera i en alltför rejäl vikt att dra. Swiss Gear löser detta genom att ta vad som kallas ett luftflöde tillbaka system som ger extra stoppning där ryggsäcken vilar mot ryggen. Extra stoppning på ergonomiskt rätt ryggsäck axelband hjälper dig också axla lasten.

Swiss Gear gör också ett bra jobb med att eliminera röran faktorn så ofta förekommer i andra ryggsäckar som är i huvudsak bara en ficka som omges av en dragkedja. Den ScanSmart Backpack erbjuder många nivåer av uppdelning som gör det svårt att förlora saker. Inte bara är det en speciellt dedikerad påse för dina mediaspelare, men det finns flera externa fickor med dragkedja som öppnar upp för att avslöja ytterligare arrangörerna för pennor, smartphones, och även CD och DVD. Det finns också en vattenflaskhållare på sidan av ryggsäcken.

Med alla fickor, stoppning och egenskaper, är det schweiziska Gear SA1908 ScanSmart Ryggsäck en som kommer att hålla din laptop och resten av lasten bekvämt säker.