bästa dokumentskannrar – Canon imageformula 2017

Canon imageformula DR-C225 är en idealisk, allrengöringsmedel dokumentskanner som gör att mindre arbetsgrupper eller personer som använder Mac eller PC-system för att omvandla pappersarbete till redigerbara digitala filer. Skannern är liten men kraftfull och skannar bilder samt dokument.

Sammanfattning

Canon imageformula DR-C225 är idealisk för allmänna och specialiserade dokumentskanning. DR-C225 och dess medföljande programvaran förbättra tecken läsbarhet, räta digitala bilder och ta bort skuggor och tomma sidor för att bättre bevara viktiga dokument.

Enheten skannar också bilder, något som de flesta andra dokumentskannrar kämpar med. Även om det inte särskilt utformade för fotografering, när den är inställd på hög upplösning, de digitala fotografier som den producerar är mer än acceptabelt för de flesta affärsändamål. Skannern kommer även med en Auto-upplösning inställning som gör det möjligt att mata dokument och foton tillsammans. När skannern kommer till ett foto, ökar automatiskt den nödvändiga upplösningen. Detta gör den idealisk för fastigheter eller försäkringsbolag som rutinmässigt behöver skanna en kombination av bilder och pappersarbete. Den kompakta fotavtryck denna skanner gör det också en stor maskin för kontor som behöver skanna informationen kunder eller patienter vid receptionen. De flesta dokumentskanner måste du välja färg om du vill att digital fil att vara i fullfärg. DR-225 upptäcker färg automatiskt och justerar från den svartvita typisk för de flesta dokument färg när det behövs.

Ett brett utbud av papperstyper, stilar och längder kan snabbt skannas med Canon DR-C225. Tjocka och tunna dokument, plast eller präglade identitetskort, och rullat papper upp till 118 inches lång kan alla hanteras med hastigheter på 25 sidor per minut. Du kan även skicka en vikt 11 x 17 papper genom skannern och det kommer att ta båda sidor och sy ihop dem till en enda digital dokument.

Även om du inte kan använda denna skanner från din mobila enhet, kan du skicka dina skannade dokument till program eller lagringssystem i molnet. Evernote, Microsoft Sharepoint och Dropbox är bara några av de moln destinationer som Canon DR-C225 rymmer.

Canon imageformula DR-C225 är en av de snabbaste enheterna vi granskat och en av de mest problemfritt. Den skickar skannar direkt till en rad molntjänster och är ett utmärkt verktyg för att hjälpa dig att hålla en ren, organiserad och papperslösa kontoret.